Емануела се омъжла за чичо си

Фолкгърлата подписа с Никола по време на участието си в "Къртицата"

  Емануела всьщност се е омъжила за чичо си Никола! Това не е никакъв майтап, колкото и абсурдно да звучи. Именно роднинските връзки между чалга дивата и младия бизнесмен са били основната причина неговото семейство да възроптае категорично срещу брака им, научихме от приближени.

Звездата на „Ара“ и Никола Стоянов подписаха тайно на 3 януари тази година, като единствените свидетели бяха колежката й Румина и нейният приятел, приели да бъдат техни кумове.

Четири месеца по-късно сем. Стоянови вдигна и сватба.

Макар тя да бе зад оградите на Базата на риалитито „Къртицата“, ТВ 7 я направи достояние на милиони зрители, излъчвайки я в ефир.

Сватбата на Емануела бе предшествана от селски панаири, от които стана ясно, че певицата не мели брашното с родителите на жениха и най-вече със свекърва си. Двете въобще не си говорили, не поддържали отношения дори от елементарна култура. В семейството на Никола отказали да приемат фолкдивата и не уважавали професията й. Нито един представител на родата на младоженеца не се появи и на сватбата му.

За цялото негативно отношение на семейство Стоянови към снаха им си имало основателна причина – тяхната фамилия има родствена връзка с тази на Емануела. Бившият митничар Лъчезар Стоянов, бащата на Никола, е трети братовчед на дядото на певицата. От това излиза, че самият Никола е четвърти братовчед на таткото на жена си – Иван. Тоест пада се и чичо на съпругата си.

Никола е пети братовчед на Емануела

Най-големият парадокс обаче е, че ако Емануела и Никола някой ден има общо дете, то ще бъде и племенник на майка си. Въобще – пълен абсурд, достоен за някоя огнена ромка ала Софи Маринова!

Корените и на двете фамилии тръгват от село Сеславци, което вече се води и квартал на София. Допреди да се срещнат и залюбят, Емануела и Никола никога не се засичали на семейни тържества. Узнали, че имат далечна роднинска връзка чак след като се запознали. От дума на дума станало въпрос, че и двамата имат роднини в Сеславци и навързали нещата.

Не само родителите на Никола, но и самата – Емануела отначало била твърдо против предложението на приятеля си да му стане съпруга, понеже чувала, че кръвосмешението между роднини води след себе си тежки проклятия за децата им.

Да сключат брак, оказало се, няма реални пречки. Според българското законодателство не могат да сключат брак лица, които са роднини по права линия и по съребрена до четвърта степен. Роднинство по права линия означава, че не могат да се женят баща и дъщеря, баба и внук… А роднинството по съребрена линия пък забранява да бъдат семейство две лица, произхождащи пряко или непряко от едно лице, като брата и сестрата или първите братовчеди например.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *