Елен Колева жертва на уроки

Алекс Сърчаджиева, Виолета Марковска и Елен Колева кръвни врагове след филма "Шивачки"

  Последните седмици в живота на Елен Колева са достойни за сценарий на сълзлив холивудски филм. Хубавицата с теменуженосини очи бе зарязана изненадващо от любимия си Александър Найденов след четиригодишна авантюра. За капак на всичко босът на „Олинеза“ направи финален „подарък“ на държанката си, изкарвайки на показ цялото „мръсно бельо“ на връзката им. Найденов обяви Елен за пропаднала жена без морал, вярна единствено на похотливите си увлечения към силния пол.

Преди да скъса брутално с актрисата, бизнесменът се погрижи и за това да ограничи кариерата й. Днес тя е в абсолютен застой. Елен не участва нито в сериали, нито в реклами. Не я канят и за модни ревюта, където беше желана в миналото.

Защо ли животът на звездата се сгромоляса изведнъж с гръм и трясък? Голямата заслуга затова си е изцяло нейна, твърдят запознати. Красавицата действително кръшкала редовно по време на връзката си с Найденов и харчела на поразия парите му.

С Александър Найденов

Заслуга за тоталния крах на звездата от Монтана обаче май имат и две нейни бивши приятелки.

Днес те ликуват, а се мълви, че навремето урочасали Елен с лоши очи.

Всичко започва през 2006 година, когато режисьорът Людмил Тодоров събира три млади актриси на снимачната площадка на новия си филм „Шивачки“. Единствената известна сред момичетата е Александра Сърчаджиева, нашумяла покрай майка си Пепа Николова и татко си Йосиф Сърчаджиев, когото не заслужава за родител.

Другите две участнички в продукцията са Елен Колева и Виолета Марковска – имена, напълно непознати за публиката в онзи момент. Въпреки слабата им популярност обаче „Шивачки“ жъне грандиозен успех сред зрителите.

На тържествената вечер по връчването на наградите на родната киноакадемия приз за ролята си във филма получава единствено Елен Колева. Още преди това да бъде обявено, гостите разбират, че между актрисите има някакъв разрив. Александра и Виолета странят от Елен, държат се така, сякаш не я познават.

Когато конферансието съобщава, коя е актриса №1, двете пренебрегнати млади дами демонстративно напускат залата, без да поздравят победителката. Малко по-късно устатата половинка на Иван Ласкин разкрива причината. Александра директно обвинява Елен, че е преспала с режисьора който я е изстрелял на върха на славата, слагайки в ръцете й приза за филма.

Години наред враждата между актрисите гори с пълна сила. Сашка и Виолета избягват да се засичат с третата „шивачка“. А когато се разбира, че тя се е загаджила с Александър Найденов, щерката на Пепа Николова не скрива възмущението си. Сърчаджиева избухва с подигравки към Елен, нарича я безсрамна и меркантилна, готова да легне дори с 26 години по-възрастен мъж заради парите му.

Покрай раздялата на Колева и Найденов излезе и истината за скандала „Шивачки“. Оказа се, че твърденията на Сашка и Вили не са били просто плод на женска завист, а са отразявали действителността. Това разкри самият майонезен бос. Той твърди, че Елен си е признала за креватната афера с режисьора Людмил Тодоров.

„Най-после тя си получи заслуженото. На този свят няма скрито-покрито и един ден истината изплува“, гласи лаконичният коментар на врагините на Елен Колева.

За разлика от безизходицата, в която е Елен понастоящем, Вили и Сашка са на върха на щастието Александра е лудо влюбена в Иван Ласкин и се радва на най-голямото им съкровище -малката София. Същевременно щерката на Пепа Николова не загърбва и кариерата си в театъра, води риалити по Нова и участва в българската версия на „Женени с деца“.

Виолета Марковска пък е звезда в най-хитовата комедийна поредица „Столичани в повече“, а преди месец стана законна съпруга на проспериращия и заможен Ивайло Ангарски – син на известния финансист Красимир Ангарски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *