Джон Кенеди правел групови секс оргии с млади девойки в Белия дом!

Джон Кенеди

  Много преди Америка да бъде разтърсена от аферата между Бил Клинтън и Моника Люински, в Белия дом се вихрели ор­гии. Ако са знаели за разврата, гражданите на Съединените аме­рикански щата веро­ятно са щели да линчуват публично 35-тия си президент Джон Кенеди. Той сменял любовниците си по-често от чорапите си, а в началото на 60-те започнал извънбрач­на връзка с 19-годишната стажантка Мими Олфорд. Отношенията му с нея продължили 18 месеца – тоест до смъртта му на 22 но­ември 1962 г.

 Всички членове на кла­на Кенеди се отличавали с повишен сексуален апе­тит. Патриархът на прочу­тата фамилия – Джоузеф Кенеди, станал баща на 9 деца, а синът му Робърт – на 11. И това ако не е полова мощ!

 Джоузеф вкарал насила дъщеря си Розмари в бол­ница, където й била напра­вена операция за регулира­не на мерака. В детството си момичето било умствено изостанало и получавало неконтролирани из­блици на гняв. Бащата оба­че решил, че Розмари страда от неудържи­мо желание за плътски удоволствие и ле­карите й направили лоботомия през 1941 г. Става дума за хирургическа операция, при която се прерязват снопчетата от нервни влак­на, свързващи основата на главния мозък с челната мозъчна кора. Тази техника се използвала често до 60-те години на миналия век при лечението на психични разстройства.

 Уви, операцията на Роз­мари се оказала неуспеш­на. В резултат девойката се превърнала в същество, не­способно да извърши и най-простото смислено дейст­вие. Превъртялата дама била приета в лудница, където добутала до 86-годишна възраст.

 Сексуалния си живот Джон Кенеди започнал на 17 години в заведение в Харлем, в което със съу­чениците му често убивали времето си след часовете. А през студентските години в Харвард в стаята на бъ­дещия президент редовно замръквала някоя засукана девойка.

Мерилин Монро с президента Джон Кенеди (в средата), 19 май 1962 г.

  През 40-те, ко­гато служил във Военноморския флот, Джон се забъркал в гре­ховна любов с жени с омъжената жур­налистка от Да­ния Инга Арвад. Нея тайните служби на САЩ я подозирали в шпионаж в полза на нацистка Герма­ния.

 И като конгресмен през 50-те Джон Кенеди продъл­жил да води бурен сексуа­лен живот. Състезавал се сякаш със самия себе си, стремял се да вкара в лег­лото си колкото се можело повече дами.

 „Интересуваше го пове­че количеството, отколкото качеството. Дори по време на полов акт гледаше ча­совника си и бързаше да го приключи, като че ли след малко му предстоеше след­ващият“, свидетелствал е колегата сенатор Смайзерс. Последният често се оказвал в един апартамент с Джон във Вашингтон.

 През 1961 г. Кенеди се настанил в Белия дом и не след дълго бил разкрит от подчинените си, че е полов хищник. Един от личните му асистенти си спомня: „Тази администрация направи за популяризирането на секса повече от това, което адми­нистрацията на Айзенхауер стори за развитието на гол­фа в страната“.

 Споменатият по-горе Смайзерс разказва още, че американският президент си падал по секса с две партньорки.

 А мечтата му, за която няма данни дали е осъ­ществена, била да бъде с 3 жени накуп. Според до­кументи на ЦРУ понякога Джон устройвал секс ор­гии, в които се включвали и други мъже, най-често братята му.

 Архивите са категорични – мафията от 60-те подгот­вяла капан за президента, искала да го излови с ком­промати. Информация за това в ЦРУ получили от свой агент, внедрен в ънгърграунда. От Коза Ностра се готвели да разобличат президента по без гащи в хотел „Карлайл“ в Ню Йорк. Там заедно с братята си Робърт и Тед той обладавал Мерилин Монро.

 През вашингтонското жилището на Кенеди се отбивали стюардеси, жур­налистки, актриси, модели, че и обикновени домакини. Една от гостенките му била Мими Олфорд, сега 69-го-дишна администраторка на Презвитерианската църква в Ню Йорк. През 60-те тя карала стаж в Белия дом.

Джон Кенеди на борда на PT-109 в Южния Пасифик, 1943 г.

  Мими неотдавна описа сексуалните си преживя­вания с президента в своя мемоарна книга. Томчето й носи заглавието „Имало едно време една тайна -моята връзка с Джон Ке­неди и последствията от нея“.

 Олфорд пише, че била назначена в пресслужбата към президентството през лятото на 1962 г. По онова време Кенеди бил на 45. Авторката на скандалната творба, твърди, че отдавала девствеността си на държавния глава в спалнята на съпругата му Жаклин. Президентът я принуждавал да взема нар­котици, а също и да прави секс с други политици.

 „Можех ли да се съпро­тивлявам на най-могъщия човек в страната?“, опра­вдава днес своите младеж­ки постъпки Мими Олфорд. Тя разказва, че по време на връзката им с Джон Ке­неди той нито веднъж не я целунал в устата. Дори в леглото стажантката се обръщала към него с „г-н президент“.

 Веднъж, след поредната им игра в спалнята, Кенеди накарал Мими да направи френска любов на неговия сътрудник Дейв Пауърс. Са­мият Джон гледал отстрани и видимо се забавлявал.

 Олфорд и държавният глава не ползвали предпаз­ни средства и след поред­ния им секс стажантката забременяла. Но тъй като по онова време абортите били забранени, лекарят на президентската ад­министрация извършил криминално отстраняване на плода. Та нали ако се разчуело, че Джон е на­дул корема на стажантка, го грозял импийчмънт. По­следната им среща била на 15 ноември 1963 г. в хотел в Манхатън. Само 7 дни по-късно Кенеди бил застрелян в Далас. 

Мими Олфорд

  В Белия дом пред каби­нета на президента винаги дежурили по 2 секретарки. За всеки случай, да не би да му се приискало нещо по-така. Други момичета били водени под охрана в дома на палавия власт­ник.

 Там плували голи в басейна.

 Разбира се, с гол пре­зидент край тях. Първата дама Жаклин Кенеди от­съствала в такива моменти на скандална интимност. 

Повишеният сексуален апетит на 35-тия амери­кански управник си има своето обяснение, твърди биографът Робърт Далек. Той смята, че Джон Кенеди страдал от дузина здраво­словни проблеми, един от които бил свързан с нестих­ващото му желание да се вихри в оргии. По думите на Далек президентът полу­чавал ужасно главоболие, ако на всеки 3 дни не об­лекчавал нагона си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *