Гримьорите на сериала “Сутрешен блок” се изгавриха с Тодор Колев

Тодор Колев като Дарт Вейдър

  Известният актьор Тодор Колев ста­на абсолютно копие на Дарт Вейдър бла­годарение на гримьо­рите на новия сериал „Сутрешен блок“, който стартира по ТВ7.

 Звездата на бъл­гарското кино и теа­тър е гримиран тол­кова безобразно, че е заприличал на ге­роя от „Междузвездни войни“ в една от най-ужасяващите сцени на култовата продук­ция на Джордж Лукас. В края на епизод V Люк Скайуокър успя­ва да се пребори за своя баща, страхови­тия Дарт Вейдър, и да го привлече от тъмна­та към светлата страна на нещата.

 След като убива злия император и спасява сина си Люк, Дарт Вей­дър пада изнемощял и моли сина си да махне черната маска която поддържа живо­та му и хвърля в ужас поколения тийнейджъри, верни почитатели на сагата. Под маска­та излиза обезобразе­ната глава на Вейдър, а единствено топлите му големи очи подсказват, че не всичко човешко в него е умряло. Точ­но в този кадър, който трае не повече от ми­нута, бдителни зрите­ли разпознаха прили­ката между легендар­ния лорд Вейдър и То­дор Колев в ролята му на водещ в кабеларка.

 Гримьорите така са наклепали лицето на го­лемия ни актьор, че той трудно отваря устата си и му е почти невъзмож­но да играе чрез мими­ки, което е една от за­пазените му марки. Във всяко свое появяване в кадър Тодор Колев стряска зрители които са се настроили да гледат забавна ко­медия, а не трилър за извънземни.

Тодор Колев

  Това обаче е най-мал­кият проблем на сери­ала, който има много слаб сценарий и е зле заснет. Зрителите за­белязаха и друга доста подозрителна прилика между героинята, играна от дъщерята на Тодор Колев – Албена, и култо­вия персонаж на Бърта от „Двама мъже и по­ловина“.  Режисьорите са накарали Колева да имитира едно към едно героинята от холивуд­ската продукция, което тя прави много добре, но и това не спасява „Сут­решен блок„.

 „Жалко за добрите ак­тьори, които са принуде­ни да играят във всякак­ви халтури, за да могат все някъде да покажат изкуството си. В надига­щата глава родна филмо­ва индустрия сценарии­те са все още най-сла­бото звено, а по-голямата част от продуценти и режисьори предпо­читат да копират направо чуждите успеш­ни образци, отколкото да заложат на родни и оригинални идеи. Такива просто няма“, тюхкат се запалени киномани.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *