Графа и Бобо от “Дим да ме няма” се спречкаха за пари

Графа и Бобо

  Скандал за пари е на път да разбие най-хитовия дует това лято Влади Ампов – Графа и рапъра Бобо. Певците взривиха музикалния пазар парчето „Дим да ме няма“, но славата не им се отразява никак добре, научихме от приближен източник. Двамата вече са се изпокарали за пари и едва се търпят по участия по време на турнето си из Черноморието.

Според запознати главен виновник за скандала е Графа, който се изживявал като шеф и прибирал по-голямата част от приходите на дуета. Ампов вдигнал двойно хонорара си от 2-3 хиляди лева на цели 5 бона през последния месец и съвсем си е повярвал, че е мегазвезда. От тази сума той давал едва 1000 лева на Бобо и рапърът почнал да негодува.

Причината е, че ръстът в ангажиментите на Графа се дължи единствено на общата му песен с мургавия изпълнител „Дим да ме няма“. Бобо поставил въпроса с плащането ребром, но не получил никакъв смислен отговор от колегата си.

Въпреки че не е известен за широката публика, рапърът съвсем не е вчерашен в музикалните среди. Той от години се изявява като изпълнител, но най-големите му успехи са като текстописец и е създавал хитове за всички известни имена в родната поп музика. Негово дело е супер популярната това лято песен „Дим да ме няма“, която възкреси кариерата на Графа. Затова Бобо бил убеден, че заслужава повече пари и Ампов го цака.

След отказа на певеца да дели поравно хонорарите с рапъра мургавелкото на свой ред заявил, че няма да пътува с него по участия, и последните няколко концерта от турнето Графа изнася сам. Публиката обаче е недоволна от отсъствието на екзотичния Бобо и отношенията в дуета се изострят все повече. Ампов се страхува да не изгуби публика на турнето си и се чуди как да върне рапъра на сцената до себе си, издават запознати с музикалната драма.

За да го спечели отново, Графа му превел точно половината сума от спонсорския договор с „Пепси“ и „Джим Бийм“. Двете компании финансират турнето на дуото по морето, като в замяна за включили песента в най-новите си реклами.

Щом прибрал парите от тях, Ампов решил да не се цигани и ги разделил до стотинка с Бобо. И това обаче не помогнало двамата да се разберат.

Рапърът дава да се разбере, че никак не е доволен от сътрудничеството си с именития певец. Той споделя, че съжалява, задето не е реализирал самостоятелните си песни и е останал в сянка толкова години пишейки хитове за други изпълнители.

Според него грешката му е, че не е като повечетои певци, да направят някоя песен и да я пуснат да се върти. Той е много самокритичен и за най-малкия недостатък предпочита да не пусне произведението, обяснява мургавият Бобо, по който пощуряха куп тийнейджърки. За тяхно успокоение изпълнителят на „Дим да ме няма“ издава, че наскоро се е разделил с приятелката си и в момента сърцето му е свободно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *