Главния прокурор Сотир Цацаров сваля имунитета на Цв. Цветанов заради подслушването, грози го затвор!

Сотир Цацаров

  Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е развил страхова психоза след решението на главния прокурор Сотир Цацаров да свали имунитета му, довериха хора от най-близкия Цецов кръг.

„Има всички основания дясната ръка на Борисов да отиде в затвора заради скандала с подслушването. Най-наглото е, че той се закле в децата си, че никога не е поръчвал незаконни записи. Дори заяви, че ще се откаже от политиката, ако бъде опроверган. Това се случи и подчинените му признаха, че са слухтели след устно нареждане от него.

Най-циничното е, че Цветанов отиде да гласува с една от дъщерите си, в която се закле, лъжейки. Наглостта му стигна до там да употребява децата си за дребните си политически амбиции“, коментират служители на МВР.

Цветан Цветанов

Цветанов треперел и заради проверката на откритити 350 000 незаконни бюлетини в печатницата в Костинброд. Не е изключено ръководеното от него до неотдавна ведомство да е страна в престъплението, тъй като служители на МВР не бяха използвани в акцията на ДАНС и прокуратурата. Както е известно, след като ГЕРБ подаде оставка министерството се ръководи от Цецовото протеже – Петя Първанова, за която всички специалисти твърдят, че е некомпетентна и изпълнява заръките на ексшефа си.

Цветанов се надявал да си осигури евентуално мнозинство в парламента, което да се противопостави на искането за сваляне на имунитета му.

„Каквото и да се случи, той е напълно дискредитиран. Ако остане в политиката, постоянно ще трепери, че престъпленията му ще видят бял свят.

Това ще засили още повече мнителността му и не е изключено да доведе до психически разстройства, признаци за каквито проявява и сега“, коментират негови бивши подчинени, които винаги са се срамували, че ги ръководел възпитаник на ВИФ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Главния прокурор Сотир Цацаров сваля имунитета на Цв. Цветанов заради подслушването, грози го затвор!"

  1. Злобомир   19.05.2013 at 23:33

    Прекалено много престъпления и престъпници се изплъзнаха от правосъдието. Осъдят ли Цветанов, значи е работел срещу престъпниците. 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *