“Висшистката” Калина Илиева от фонд „Земеделие“ се озърта за нова работа в министерството

Калина Илиева

  Скандалната шефка на фонд „Земеделие“ Калина Илиева, която преди години се озова на висш държавен пост с фалшива диплома за завършено образование, отново изпълзя. В последната седмица злополучната дама е забелязана отново в Министерството на земеделието, където се опитва да възвърне загубените си позиции.

Миналата сряда Илиева е посетила ведомството, носейки някакви папки под мишница. Тя имала среща с един от главните инспектори в министерството, докладваха източниците. Калинка се готвела за реабилитация и се заканила да направи скандални разкрития за злоупотреби във фонд „Земеделие“. Настоявала и за „светкавична среща“ с новия министър, но той категорично отказал да я приеме.

Калина Илиева гравитирала и около различни лобита в БСП и партията на Кунева „България за гражданите“. Тя се опитвала да сключи споразумение – предоставя папки с информация и сигнали за злоупотреби, но при евентуално ново управление да я възстановяват на поста.

„Горката глупачка! Използват я да им свърши мръсната работа и накрая ще я изритат. Тя повече няма как да постъпи на държавна служба, който и да дойде на власт – превърна се в символ на некомпетентността на цяло едно управление“, коментират в земеделското министерство, потресени от наглостта на Илиева.

След като преди 2 години гръмна скандалът с купената й немска диплома.

Калина Илиева роди и избяга от България. За известно време пишман чиновничката се спотаи в Холандия с приятеля си, който е баща на детето й. След падането на правителството обаче отново си е у нас с надеждата пак да намери път към властта. За финансовото й благополучие сега се грижел баща й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *