Бойко Борисов тръгва срещу Боби Михайлов! Налага Стоичков за шеф на БФС

Христо Стоичков

  Христо  Стоичков ще бори корупцията в българския футбол, решиха уп­равляващите от ГЕРБ. Твърде  вероятно  е  в близките седмици именно той да бъде издигнат от властта в държавата за бъдещ шеф на БФС. Ицо Мамата, както известен носителят на Златната „топка, отдавна иг­рае в един отбор с Бойко Борисов. Докато беше кмет на София, бившият пожарникар и ексфутболистът участваха в скандална схема за заменки.

 От криминалната да­лавера, гласувана и от общинския съвет в сто­лицата, Стоичков прилапа апетитни парцели в центъра на София. Получи ги срещу ня­колко вмирисани евти­ни панелни апартамен­та в люлински блокове, обитавани най-вече от роми. Днес тандемът Борисов-Стоичков поиска власт­та във футболa. От няколко дена двамата се надпреварват да стре­лят по БФС и Боби Ми­хайлов, а Ицо Мамата нарече мърша бив­шия си капитан в национал­ния тим и неговите хора.

Премиерът Бойко Борисов

  Събитията по­рази­телно ни връ­щат към далечна­та 1985 го­дина, когато с решение на ЦК на БКП Боби Михайлов и още трима негови съ­отборници бяха изгоне­ни от футбола завина­ги. Днес функциите на Милко Балев са поети от Христо Стоичков, а телохранителят на То­дор Живков, подобно на бившия си шеф, дава насоки за разви­тие на футбо­ла и разпо­режда по колко юноши трябва да имат отбори­те в „А“ група, за да по­лучат суб­сидии от тотализатора. Няма да е преце­дент, ако препоръките на вожда Бойко Бори­сов се официализират като тезиси на ЦК на ГЕРБ, които показват пътя за развитие на българския футбол.

 Сега главната цел на тандема Бойко Борисов – Христо Стоичков е да привлекат на своя страна запалянковците.

 Опитите им обаче да спечелят влияние в най-големите агитки удрят на камък. Левскарите от сектор „Б“ продължа­ват да скандират: „Бой­ко, к..во!“. Сините ултраси ненавиждат и Христо Стоичков.

 Те едва ли ще дадат в този си живот под­крепата си за първосигналния, намръщен и мнителен Ицо Мамата.

Боби Михайлов

  Огромна част от чер­вената общност също не е убедена, че дуе­тът трябва да коли и да беси във футбола.

 Показателен е фак­тът, че зле режисира­ният протестен митинг пред БФС от функцио­нери на ГЕРБ в агитката на ЦСКА бе подкрепен едва от 200-300 души.

 Цесекарите не могат да простят многобройните предателства на Стоичков. Да не го­ворим, че им е чужда арогантността на Бой­ко Борисов, който ина­че обича да казва, че е първи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *