Бойко Борисов пое ЦСКА

Дими­тър Борисов – Гърнето

След като оправи икономическото положение в държавата, вдигна стандарта на хората, пребори престъпността и терористите, след като нареди свои фирми и банки начело на повечето футболни клубове, Бойко Борисов пое и ЦСКА. Собствениците на „червените“ от сметопочистващата фирма „Титан“ се похвалиха, че имат гърба на премиера и на президента на БФС. По този начин можели да си правят каквото поискат.

“Нито БФС, нито някакви си фенове могат да ни спрат и да ни уплашат. Ние сме се разбрали с Бойко Борисов“, изцепил се Димитър Борисов след няколко питиета пред привърженици на ЦСКА. Гърнето, което по ирония на съдбата се води шеф на „червените“, очевидно не е наясно, че от УЕФА не питат Бойко Борисов, когато вземат решения да санкционират някой клуб. Пред такава угроза е заплашен ЦСКА, защото „червените“ не са изплатили дълговете си към „Черноморец“ за Мишел Платини. Крайният срок, в който трябвало да бъде изчистено всичко, е 30 юни. По този начин вероятността е огромна ЦСКА да бъде наказан с отстраняване от евротурнирите.

Бойко Борисов

Заради постоянните финансови скандали и нередности ЦСКА е под тригодишен мониторинг от УЕФА. Именно това може да изиграе фатална роля за бъдещето на отбора, тъй като клубът продължава да не бъде изряден. Именно това е причината феновете на ЦСКА да се дистанцират от това ръководство и да обявят, че държавната подкрепа към Димитър Борисов и Иво Иванов е всъщност подкрепа за затриването на клуба.

Те правят аналогия между управлението на Гърнетата с това на Димитър Хриетолов в „Ботев“ (Пд). Според сектор „Г“ е ненормално ЦСКА да става най-мразеният клуб в България, защото не си плаща за уж закупените футболисти. ЦСКА не е нито на Гърнето, нито на Праховеца, нито на когото и да било, а на публиката, декларират ултрасите. Вече част от легендите на армейците, начело с Петър Жеков и Аспарух Никодимов – Паро, се изправиха в подкрепа на феновете в протеста срещу шефовете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *