Бодигардът на принцеса Даяна: Бебето на принц Уилям и Кейт ще е мишена на терористи!

Принц Уилям и Кейт

  Остават броени дни до появата на първородната рожба на принц Уилям и целият английски кралски двор тръпне в очакване. Последните слухове носят, че бебето ще е момченце, което ще го превърне автоматично в кандидат за трона. Затова и големият въпрос сега е как новороденото ще бъде пазено, та да не бъде отвлечено.

Британският експерт по охрана Кен Уорф твърди, че бебето на Уилям и Кейт ще се превърне в мишена на много атаки. Някогашният бодигард на принцеса Даяна смята, че само своевременната подготовка на родителите може да спаси мъничето

Кейт трябва да стане майка всеки момент

„Имайки предвид политическата обстановка в света и уязвимостта на кралското семейство, е налице необходимост от сериозна защита на малкия наследник. Във времето на тероризъм, в което живеем, съществува голям риск от отвличане на бебето. Светът сега е по-страшен, отколкото беше преди 20 години, когато се грижехме за Хари и Уилям. А дори и тогава те имаха стабилна охрана“, споделя Уорф пред сп. „Лук“.

Гардът допълни, че телохранителите ще излязат скъпо и прескъпо на принца и жена му, но са абсолютно задължителни.

Според него бебето трябва да бъде пазено по 24 часа на денонощие дори и когато е у дома си. Самият Кен е готов да изготви безвъзмездно за семейството стратегия за сигурност.

Междувременно Уилям и Кейт Мидълтън са заети с приготовления за появата на първородния им наследник. Двамата правят ремонт в двореца с пари от държавната хазна. Освежаването на имота е на стойност 700 000 евро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *