Бивши съотборници, барабар с шефа на “Литекс” нападнаха Христо Стоичков заради изцепките му

Христо Стоичков

  Христо Стоичков може да се окаже един­ственият опозиционер на Боби Михайлов, сочат последните събития. Бив­шата звезда на „Барсело­на“, станал популярен с прякора си Ицо Мамата, скочи на ръководството на БФС, нарече хората от централата мърши и обяви, че ще намери по-добър президент от Ми­хайлов. Зад Стоичков за­станаха единствено управниците от ГЕРБ.

 Проваленият екснационален треньор отдавна се увърта около властта и прави метани на Бойко Борисов, а в свободното си време ловува с пре­миера и с депутата Емил Димитров. За свой ужас обаче Христо не среща почти никаква подкрепа във футболните среди. Ог­ромната част от клубове, бивши съотборници и на­стоящи шефове на тимо­ве са против изцепките му. Най-големият шамар Ицо Мамата получи от президента на „Литекс“ Трифон Попов. Началникът на клуба, в който ра­боти Стоичков, обяви, че не одобрява тоталната му атака срещу Михайлов. 

Президентът на "Литекс" Трифон Попов

  Втората плесница Хрис­то получи от бившия си клуб ЦСКА. След дълги размишления боклукчиите от сметопочистващата фирма „Титан“ Димитър Борисов – Гърнето, и Иво Иванов – Праховеца, се отказаха да свалят Боби от президентския пост в БФС. Срещу подкрепата си за бившия вратар „чер­вените“ получиха увере­нието, че от футболната централа няма да им правят проблеми с придоби­ването на лиценз.

 Няколко неочаквани крошета изпращат Стоичков в нокаут.

 Първото бе нанесено от бившия му съотборник в ЦСКА и националния тим Емил Костадинов. Героят от „Парк де Пренс“ заяви, че постъпката на Хрис­то е грозна. „Действията на Ицо са грозни. Обиди­те по медиите са много некоректни и не му пра­вят чест. Не може заради едни съдийски грешки да атакуваш всички в БФС“, заяви Костадинов. Екзекуторът на петлите смя­та, че никой няма шанс срещу Боби Михайлов на следващия конгрес. 

Боби Михайлов

  И националният селек­ционер Любослав Пенев заявил пред близки, че не одобрява атаките на Стоичков. „Когато всич­ки се опитваме да изпра­вим българския футбол на крака, някои хора се до­карват пред управлява­щите и гледат да измък­ват лични дивиденти“, коментирал Любо в тесен приятелски кръг.

 Очаква се зад Боби Ми­хайлов да за­станат и  по-го­лямата част от четвъртите в света начело с Красимир Балъков, Трифон Иванов, Йор­дан Лечков. Предвид за­топлените отношения между Наско Сираков и шефовете на ЦСКА е възможно и легендарни­ят голмайстор на „Левски“ да не подкрепи Стоичков.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Бивши съотборници, барабар с шефа на “Литекс” нападнаха Христо Стоичков заради изцепките му"

  1. haha   14.05.2012 at 16:00

    platena statiq …duhate go … you suxxx ..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *