Бившата жена на палестинеца Оля Мегова: Ашраф ще отвлече сина ми!

Доктор Ашраф и Оля Мегова

   Бившата съпруга на Ашраф Ал Хаджудж – плевенчанката Оля Мегова, била бясна от факта, че палестинският лекар скоро ще бъде милионер, а тя е прибързана с развода. Тези дни холандският съд постанови компенсация от рекордните 1,33 млн. долара обезщетение за Ашраф, който бе измъчван и държан 8 години в либийски затвор заедно с пет български медицински сестри по обвинения за умишлено заразяване на деца с вируса на СПИН.

Лекарят, който от две години живее в Холандия, подаде искове срещу 12 либийци в Гражданския съд в Хага за участието им в неговите мъчения и за нехуманно отношение. След като се разведе с бившата си съпруга – плевенчанката Оля Мегова, панаирите между двамата нямат край. Миналата година Мегова му поискала 40 000 долара, за да вижда пак сина си. Сега Оля направо е откачила, че е изтървала милионера. Тя замисляла да заведе ново съдебно дело срещу него и да иска солидна издръжка. Мегова смятала да претендира за поне 25% от обезщетението на палестинеца като майка на сина му.

След като прекара години в либийски затвор, излизането на свобода на Ашраф изобщо не му донесе спокойния и безгрижен живот, за който мечтаеше. Щом скъса със затворническите окови, палестинецът набързо сключи брак с палавата Оля Разкрития в медиите за скандалния живот на роднините на Мегова сериозно разклати семейния живот на Ашраф. Малко след като се роди синът им Раян, двамата се разведоха с гръм и трясък. Заради финансови спорове с бившата си жена палестинецът бил наказан да не вижда повече сина си.

Ашраф Ал Хаджудж

  Първоначално Оля Мегова завела дело за пълни родителски права върху детето с мотива, че баща му бил безработен още докато живеел в България и не можел да се грижи за сина си. После бившата му съпруга подала нов иск срещу палестинеца за месечна издръжка в размер на 200 евро. В противоречие със собствените си думи Мегова мотивирала иска си с твърденията, че в Холандия доктор Ашраф се ползвал със статута на бежанец и получавал по 600 евро на месец издръжка от холандското правителство. Освен това бившият й съпруг се ползвал и с подкрепата на фондацията „Талентеншанс„, издал и книга, която се продавала по 19 евро пазарна цена за бройка, от което следвало да се заключи, че авторът й е получил солиден хонорар.

Наред с всичко това бившата съпруга заявила, че няма да позволи на Ашраф да вижда детето понеже имал друго семейство там и вероятно щял да отвлече сина й, защото „така правели арабите“. В отговор на обвиненията   на   бившата си съпруга доктор Ашраф обяснил, че не възнамерява да отвлича детето в никакъв случай, но и няма да се откаже от него. Той окачестви изявленията на Мегова като „пълни   “ глупости   на   болен мозък“ и препоръча да й се направи   психиатрична експертиза. В допълнение на това обяви,    че   разполага   със   запис в който бившата му съпруга иска рекет от 40 000 евро, за да му позволи да види детето си. Парите й трябвали спешно.

В писма до президента и премиера пък бившата госпожа Ал Хаджудж поискала отнемането на българското му гражданство. Миналата година Ашраф се завърна за кратко у нас, за да получи удостоверението си за развод. С него бе новата му приятелка – негова колежка в Холандия Олга, украинка по произход.

Това име очевидно е кармично в живота на препатилия мъж. Ашраф бил убеден, че майката на сина му била разочарована, че той не се оказал „златната кокошка“ и ВИП персона, каквито били очакванията й. За разлика от останалите медици, които лежаха в либийски затвор, Ашраф единствен не получил апартамент и пари.

За да издържа семейството си, палестинецът работел като хамалин на пл. „Македония„, чистач на градинки, мияч на витрини и бояджия на фасади. Накрая, преди да замине за Холандия, бе продавач в магазин „За 1 лев“.

Именно в страната на лалетата Ашраф срещнал новата си жена Оля – лингвист, владееща няколко езика. Появата й в живота на Ашраф допълнително наляла масло в огъня в битката на палестинеца с Мегова. Украинката Олга дори се оплакала пред холандските власти, че на електронната си поща е получила заплашителни имейли от няколко различни адреса, които обаче били разконспирирани от разследващите, че имат общ ай-пи адрес. Мелодрамата продължавала, като все повече придобивала криминален характер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *