Бареков се мазни на банкера Цветан Василев, за да се домогне до по-голяма власт

Николай Бареков и банкера Цветан Василев

  Телевизионният водещ Николай Бареков вече не бил доволен само от шефския си пост в ТВ7, разказват служители от ДПС медията, обслужваща ГЕРБ.

Той се взел много на сериозно и вече личало по поведението му, че иска още по-голяма власт в медийната империя на Корпоративна търговска банка. Тя се управлява от депутата Делян Пеевски и майка му Ирен Кръстева, която е бивша шефка на тотото.

Точно тях Дудука искал да измести от сърцето на големия бос и финансов благодетел Цветан Василев. Пеевски вече забелязал апетитите на Бареков да управлява всички медии, които хвалят правителството на ГЕРБ, но тактично не вземал отношение.

Преди два месеца обаче депутатът остро възнегодувал пред тесен кръг от приближени от поведението на самовлюбения Бареков. Водещият на сутрешния блок на ТВ7 опитвал по всички начини да се подмазва на Цветан Василев, който е шеф на Корпоративна банка и приближен до премиера Бойко Борисов.

Дилян Пеевски

Дудука придружавал Василев преди седмици на последния мач от футболната „Б“ група на „Ботев“ (Пловдив). Там открито му се слагал, както не го е правил дори с вътрешния министър, на когото галено казва в ефир „Цецо“.

Засега Делян Пеевски, който е шеф на медиите, контролирани от Корпоративна банка, не обръщал внимание на домогванията на Бареков към биг боса, за да не нагнетява напрежение. Няколко пъти негови приближени се опитали да обяснят тактично на изгонения от Би Ти Ви журналист, че връзката на Цветан Василев с Пеевски е повече от стабилна и дори Бойко Борисов не бил в състояние да я разпадне. Бареков обаче постоянно изтъквал заслугите си за близостта на банката с „Цецо и Бойко“ и изграждането на положителния имидж както на банката, така и на правителството.

Информатори от медийната империя на Делян Пеевски са категорични, че до изборите Бареков може да се окаже в немилост, защото и без това дразнел повечето от служителите на вестниците и телевизиите на Цветан Василев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Бареков се мазни на банкера Цветан Василев, за да се домогне до по-голяма власт"

  1. А   02.10.2012 at 5:42

    КАКВО СТАНА С „ГЕНИАЛНИТЕ РАЗСЕДВАНИЯ“ НА БАРЕКОВ ПО РИВИЕРАТА ЗА ОГНЯН ДОНЕВ И ЛЮБО ПЪПКАТА?
    НЕЩО СЕ УМЪЛЧА КАТО НААКАНО ДЕТЕ В КЮШЕТО.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *