Ареста на Брендо осуетен от магистратка в Тополовград – балдъза на Жоро Шопа

Георги Семерджиев – Жоро Шопа

  Международно разследване срещу кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо през 2008 г. е било осуетено в зародиш, след като гангстерът е бил предупреден от своя „къртица“, че се подготвя арестуването му.

Това разкри МВР шефът Цветан Цветанов, който разказа, че Евелин Банев е бил информиран от човек, присъствал на международна среща на магистрати и полицаи за трафика на кокаин в Италия, че антимафиотите са по петите му. След теча на информация Брендо замразил доставката на огромно количество кокаин, който трябвало да бъде транспортиран с яхта по море до Испания.

Евелин Банев се е ползвал със солидни протекции и в съдебната система, а най-яркото доказателство за чадъра, който е бил опънат над гангстера, е точещото се от години дело срещу него за пране на 2 милиона евро. Преди 3 години главният прокурор Борис Велчев наказа двама магистрати заради мудното събиране на доказателства срещу Брендо и очевидния саботаж на прокуратурата да разследва кокаиновия крал.

Евелин Банев - Брендо

 Най-топлата връзка на Евелин Банев със съдебната система минава през Тополовград. Хората в тоги мълвят, че човекът, който се грижи за съдебния комфорт на Брендо, е шефката на Районния съд в Тополовград Милена Семерджиева. Дамата, която от 2005-а насам е неизменен началник на съда в Тополовград, е омъжена за Димитър Семерджиев, брат на дясната ръка на Брендо – Жоро Шопа. Самият Евелин Банев, заедно с бившата си съпруга Моника, кумува на сватбата на съдийката с доверения му човек.

Въпреки че е началник на малък съд, какъвто е Районният в Тополовград, влиянието на Милена Семерджиева в магистратските среди е огромно. Отдавна се мълви, че на практика кумицата на Брендо решава съдебните дела в целия Ямболски регион, дамата поддържа близка дружба и с висши магистрати от София, Пловдив и Бургас.

В съдебните среди отдавна се коментира, че чрез Милена Семерджиева Брендо е успял да сложи ръка върху 6000 декара земеделска земя в Ямболско, които са вписани към актива на винарската изба „Славейково“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Ареста на Брендо осуетен от магистратка в Тополовград – балдъза на Жоро Шопа"

 1. q ivanov   07.06.2012 at 22:54

  luda rabota

  Отговор
 2. Авер   10.09.2012 at 23:44

  Хей,какво правиш?Как си?Защо не се обади ?Вярвах ти,а ти какво направи?Поздрави от мен президента!Мисля да се явя на следващите избори!

  Отговор
 3. Авер   10.09.2012 at 23:51

  Трябва ми фенер посред бял ден,за да намеря някой човек!

  Отговор
 4. Авер   10.09.2012 at 23:52

  Има ли такива хора?Мисля-ДА.,но трудно се намират.

  Отговор
 5. Aimana   03.05.2014 at 2:25

  В ТОПОЛОВГРАД ИМА ЕДИН ЛУД ИМАНЯР ТОЙ СЕ КАЗВА ДИМИТЪР СТИЛЕВ МИХОВ ЗАРАДИ ТОВА ПУСТО ЗАРОВЕНО ЗЛАТО ПРЕБИВАШЕ И УМОРИ ЖЕНЕ СИ СЕГА ХОДИ КАТО ЛУД ИЗ БАЙРИТЕ И КОПАЕ ДУПКА СЛЕД ДУПКА и ЗАРАДИ ТОВА ЗЛАТО ПРЕБИ БАБА СИ ЛУД ЕЕЕ ТОЗИ ЧОВЕК

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *