Топ икономист влиза във „Фермата“! Ще паднете, като разберете кой е!

fermata
Четвъртата вип  личност в новия сезон на „Фермата“ е… Владимир Каролев.

Политикът-  икономист, който не спря да дава акъли чрез фейсбук профила си на всички българи, на управляващи и опозиция, сега ще се вихри напълно легално във формата и ще прилага строгата си икономическа доктрина направо в ефир. Да му мислят останалите!

Е, човек от такъв ранг няма да седне да копае, това е извън амплоато и авторитета му, а влиза в риалити формата  със специален статут на старейшина. През първата седмица  той ще разпределя задачите във фермата, а после ще е  в ролята на ментор. Царският съветник  няма да се бори за голямата награда, нито пък  да участва в дуели за оцеляване, понеже ще вземе да ги изгуби заради крехкото си телосложение и ще стане за смях пред цяла България.

Каролев гора„Аз съм екипен играч и ролята ми ще е да насърчавам хората и да измислям най-правилните стратегии. Имам богат опит в това, то ми е професия и смея да твърдя, че съм много добър в нея, каза нескромно икономистът“. Той се похвали, че практикува много екстремни спортове и се чувства напълно подготвен за живот сред природата.

Ако ще съветва играчите така, както съветваше царя, язък му за отбора, коментираха веднага зрители.

Ани Владимирова пък се похвали, че тази година в кастинга участвали български емигранти, които работели в чужбина, но желаели да се върнат на родна земя заради шоуто. Те били цели 33 процента от кандидатите.

Каролев пък допълни, че обичал природата и затова се съгласил да участва в риалитито. И намекна, че ако е друго /разбирайте „ВИП Брадър“/ нямало да се съгласи.

Само че оттам пък изобщо не им минавало и през ума да го поканят.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *