„София ден и нощ“ – тотален тв и интернет хит!

sofia-den-nosht-4

Риалити сериалът „София ден и нощ“ отбеляза важно събитие – 100- я си епизод! Шоуто се превърна в тотален хит, особено сред младежката аудитория.

Още от началото на риалити сериала мненията за него са на двата полюса. Въпреки че е най- гледаното предаване сред младежите, е доста спорно дали може да им служи за пример и на какво ги учи. Защо обаче надделяват положителните оценки за „София ден и нощ“?

Предаването наистина е риалити и отразява живота на мнозинството младежи у нас. Повечето работят каквото им падне и са доста далече от мечтаната бляскава кариера – бармани, сервитьорки, монтьори, и пр.

sofia-den-mario-2

Шоуто успешно балансира между хубавите и лошите моменти в живота на героите. Всички млади хора искат живота им да е само хахо- хихи, но трудностите са неизменна част от пътя на съзряването.

Друг фактор, който доведе до успеха на „София ден и нощ“ са актьорите. Макар че не са професионалисти, повече от тях имат някакъв опит пред камерата. Друга стратегия, която се оказа успешна, е актьорите да не дават интервюта. Идеята е да не се раздвояват зрителите между истинските актьори и героите от сериала.

Диалозите също са абсолютно натурални, а екипът много разчита на импровизацията. Ефектът е наистина риалити, което пък кара зрителите да следят всеки епизод с интерес.

Фейсбук страницата на „София ден и нощ“ също се радва на огромен интерес от страна на феновете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *