Ще се оженят ли наистина Алекс Богданска и Даниел Петканов? Виж Тук:

Дани Алекс басейнПоне едно приятно за окото събитие ще се случи в тазгодишния сезон на ВИП Брадър.

Дани Петканов и Александра Богданска ще се женят.

Това, разбира се, е мисия, която бе възложена, за да се разведри малко обстановката и да спрат скандалите. Младоженците явно наистина са взели някой лев отгоре, за да се съгласят да участват в шоуто, защото са много ентусиазирани и вдъхновени. Изглеждат като истински влюбени и изпълняват всички ритуали. Включително и връчването на годежен пръстен и падането на колене пред младоженкита.

Дани беше решил да изработи бижуто от станиол. Но продуцентите му осигуриха истински пръстен от бяло злато и с много диаманти, който той пък поднесе на любимата си в купа със салата от зеле.

Естествено сватбата е само атракция. Историята помни как Мариана Попова се омъжи в Брадъра, но после никога не стигна до подписване на брак. А Емануела се венча за мъжа си в „Къртицата“. Пак за сеир.

Палавата Богданска и отмъстителният рогоносец, в когото отново се прави на влюбена, едва ли ще останат заедно след формата, но важното е в къщата мир да има.

А то няма дори при такова приятно събитие, каквото е сватбата. Марги Хранова и Сашка Васева бяха назначени за готвачки на тристепенно меню, но Сашка се нацупи и заяви, че ще е само дегустатор, понеже не можела да готви, само щяла да опитва от гозбите на естрадната легенда.

пръстенаМегз и Енджи, които ще шият сватбената рокля, едва не си избодоха очите.  Двете са скарани заради тоалетите си, всяка оплюва гардероба на другата. Енджи обвинява Миглена, че носи евтини неща, а тя й отвърна, че по-добре евтини, но лично нейни, отколкото от бутици под наем, каквито мъкне в цели десет куфара ливанката.

Булката е готова да я облекат в каквото и да е даже в тоалетна хартия,  само мир да има, но мир няма.

Шеф Петров е сърдит, че няма да готви той, останалите се карат за ергенското и моминското парти. И докато всички пак са на кълбо, младоженците се отдадоха на страстен се*с в банята.

Поне тях да не ги мислим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *