Шок в „София ден и нощ“! Един от героите напуска!

sofia-den-i-nosht-3

„София ден и нощ“може да загуби още един от героите си! Някой от съквартирантите ще бъде изправен пред труден житейски избор. А решението му може да го принуди да напусне квартирата.

През тази седмица героите в „София ден и нощ“ ще се изправят пред доста проблеми. На някои от тях ще им се наложи да поемат отговорност и да направят труден избор.

Тъжната новина за феновете е, че един от съквартирантите сериозно ще обмисля дали да остане в квартирата. Кой ли от любимите герои ще е? И какво ще го доведе до взимането на трудното решение?

Но и на останалите съквартиранти няма да им е никак леко. Боби е един от най- закъсалите. Хазяинът едва издържа вече на напрежението и стреса. Освен с бременността на дъщеря си, Боби има проблеми и с бизнеса си. Трудната ситуация го принуждава да вземе прекалено рисковано решение.

sofia-den-i-nosht-4

Симона също трудно понася ситуацията с бременността си. Тийнейджърката също взима погрешни решения, които могат да й струват много.

Таткото Дани също изпада в трудно положение. Губи работата си и му се налага да приеме предложение, което е в разрез с принципите му.

Тежък удар и за Сабина. Героинята научава, че баща й е починал.

Все пак, ще има и хубави моменти. Въпреки проблемите си, героите ще спретнат щур купон за рождения ден на София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *