Шок в „София ден и нощ“! Любими герои напускат сериала! Виж кои са те:

sofia-den-5

Феновете на „София ден и нощ“ са бесни след поредното напускане на техни любимци! Форумите на сериала врят и кипят от недоволство, а тийнейджърите се кълнат, че повече няма да го гледат, ако махнат двама от най- любимите им герои.

Става въпрос за Симона и Асен, които според сценария, ще спечелят зелена карта за САЩ и ще заминат. Двойката, която е сред най- обичаните от феновете на сериала, е сред основните действащи лица в шоуто. А актьорите, които изпълняват ролите им – Калина Иванова и Еди Канхуш, участват в сериала почти от самото му начало.

Почитателите на поредицата обаче знаят, че когато сценаристите стягат някой от героите им за път, означава, че ще напускат сериала. Не един и двама от любимците на публиката излязоха по такъв начин от „София ден и нощ“.

sofia-den-simona-asen

Турбулентната любов между Симона и Асен беше сред основните нишки на взаимоотношенията в сериала. Много тийнейджъри дори пораснаха заедно с тях, тъй като в началото двамата бяха още ученици. Те израснаха пред очите на публиката, а връзката им е сред най- истинските и вълнуващи в поредицата. Любовта им е истинска и силна, но често се оказва застрашена от липсата им на житейски опит.

В същото време, към момента тече кастинг за нови участници в хитовата поредица. Сериалът вече се напълни с доста златотърсачки и бръмчалки, които си пробват късмета като актриси, а някои дори се уреждат чрез връзки. Затова и феновете толкова ревниво държат на най- първите герои в „София ден и нощ“, още преди нашествието на силиконките.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *