Сашка Васева размаза Алекс Богданска заради Цуни

Сашка заплахаВечно номинирната за изгонване от Вип брадър Сашка Васева се разбуди и започна атака срещу Александра Богданска.

Причината майката на фолка да награби яко дългокраката манекенка бе, че Алекс номинира Цуни. Стоял като паяк в ъгъла на Къщата и дебнел всички хубави жени с надеждата да свали някоя и да увеличи списъка с бройките си. „Улавям как погледът му се лепи и на мен и това не ми е приятно. Такива свалки са селски и тъпи и просто ме унижават. Карат ме да се чувствам неловко. Не го харесвам“, призна фаталната манекенка.

Сашка Васева събра Маргарита Хранова и Джулиана Гани и започна да ги убеждава, че Алекс е нанесла непоправима обида на Цуни. „Ами той е ерген! Какво ще си кажат другите моми пред екрана на телевизорите? Че е  някакъв   сваляч ли? Тя му смачка авторитета, смачка му мъжкото самочувствие. За мъже никога не бива да се говори така, особено за ергени. Коя ще го вземе сега“, затюхка се изпълнителката на „Левовете в марки“, като селска сваха. Маргарита Хранова кимна от приличие и това вдъхнови Васева да продължи.

„И коя жена го казва, моля ви се? Жена, която е изневерила на мъжа до себе си и то с италианец! Жена, която редовно му е слагала рога. Аз разбрах, че доста си е хойкала и докато била с Дани“.

Всъщност Дани си е хойкал и си го призна, но Сашка, която недочува с едното ухо, го е разбрала превратно.

Цуни тъженТази Алекс просто си вдига самочувствието на гърба на мъжете.

Какво работи тя, бе? Кой я познава? Манекенка била. А като остарее какво ще рекламира? Тя сигурно сега позира по телевизията, за да си намери богат мъж, направи извод фолкаджийката.

Цуни чу пламенната й защита и се усамоти с тъжен и обиден поглед на креслото.

Това, че Алекс не само не го харесва, но го оповести и публично, нарани егото му и той изигра ролята на нещастния ерген, който е бил ощипан от мома.

Никой обаче не му обърна внимание и милионерският син отиде да се утешава с уиски.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *