Пробив! Митака от „София ден и нощ“ снима реклама в САЩ! СНИМКИ:

Митака от „София ден и нощ“ прекара последните две седмици на изминалата вече 2016 г. в САЩ. Освен че посрещна там празниците, актьорът Кристиан Кирилов засне и рекламна фотосесия.

Говори се, че екранният Митак получил покана за Щатите от своя бивша приятелка, която се занимава с подготовка на рекламни кастинги. Тя поканила Кирилов да й гостува в Лас Вегас, където заснели рекламните кадри. Мускулестият мачо веднага се съгласил и заминал за САЩ.

Перчи мускули на „Тайм скуеър“

На американска земя, първо кацнал в Ню Йорк, като не пропуснал да обиколи за няколко часа „Тайм скуеър“, където да си направи много снимки. След това, оттам отпътувал за Лас Вегас. Митака останал в дома на бившата си, тъкмо да спести разходите за хотел.

Актьорът- фитнес модел много се надява, че и в бъдеще дамата ще може да му урежда ангажименти в САЩ, а защо не и да се премести за постоянно там. Кристиан Кирилов се размечтал, че може дори да му отвори възможност да се снима в някой холивудски екшън.

Затова, още щом се върнал обратно в България, побързал да запише курсове по английски език, за да може да се явява на кастинги за чуждестранни продукции.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *