Отмъщението на Джуджи! Вижте как ще си го върне на Нова тв:

Джуджи ГалаБившата репортерка на Гала, Деляна Маринова, беше позорно изгонена от предаването „На кафе“ и от две години не успява да си намери нова работа в телевизията.

Навсякъде тя твърди, че не таи лоши чувства към приятелката си и продуцентите, но обидата все още стои дълбоко в нея.

Русата дама, която стана известна с прякора си Джуджи, е започнала да учи продуцентство в НАТФИЗ и вече си купила учебниците. Тя иска да изучи тайните на занаята и да прави свое предаване. В коя телевизия ще твори велики дела и какво ще е това предаване, все още не е ясно. Маринова иска бързо да мине курса по натрупване на знания и после да избистри идеята си.

Единственото, което се знае е, че тя ще прави домакинско-развлекателно шоу, защото това най-много се котирало на малкия екран.

ДжудиВсъщност, на Джуджи изобщо не й се налага да работи, тъй като има много богат съпруг, който изпълнява всяка нейна прищявка. Тя не е лишена от нищо и преди да започне учебната година, отишла до Милано да обиколи бутиците и да обнови гардероба си. Но я човърка отвътре да бъде известна и да изкарва пари с името си. Засега, го прави предимно като коментатор в различни светски предавания или участник. За слава тя участва и в „Като две капки вода“ и хората я слушаха със запушени уши, тъй като изобщо не може да пее.

„Обичам си Гала, ние сме приятелки“, твърди закръглената блондинка, но никой не се съмнява, че при първа възможност, ще й забие нож в гърба. А записването в НАТФИЗ е първата крачка, твърдят хора от обкръжението й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *