Любен Дилов – син стана Синята брада!

Любен Дилов синя брадаЛюбен Дилов – син демонстрира нова визия и на стари години боядиса брадата си в синьо.

Но не се спря само с тази промяна. Той сложи очила с рамки в същия цвят и така почти догони Евгени Минчев по екстравагантност. Е, не можа да си направи перчем тип ядосан петел, като колегата си, но като няма коса, това се оказа наистина проблем.  Можеше да си сложи перука, но при пресния спомен от тръшканиците на Мегз как я сърби, реши да си спести това удоволствие.

За сметка на това се появи на снощния лайф на ВИП Брадър, избаран изцяло в синята гама, с неизбежната папионка, този път наподобяваща лигавник.

Дилов не коментира толкова поведението на участниците, колкото как те по един или друг начин са свързани със Слави Трифонов. Всяка втора реплика беше – „Ние със Слави“, „Ние от Ку-ку“, „Когато със Слави решихме…“. Чак зрителите се зачудиха дали пък Трифонов не е влязъл тайно в Къщата да промотира новия си политически проект и да търси съмишленици.

Любен ДиловСтана ясно, че Дилов- син е свързан с проекта и използва всяка удобна минута да го рекламира и да напомня за него. Синият цвят пък вероятно трябваше да напомни, че проектът е десен, нищо, че се представя като ляв.

Дори когато трябваше да се коментира поведението на Сашка Васева в Къщата, любителят на папионките не пропусна да каже, че лично със Слави отишли в Дупница да я кандърдисват да пее, а тя нямала самочувствие и се притеснявала.  Но те й дали криле.

Всъщност мнозина недоумяват какво прави Дилов в предаването на коментаторския диван. На него никой не му дава думата, нито пък той се опитва да се намеси. Патрашкова, Миглена Атанасова и Евгени Минчев тракат като картечници и от тях дори Ники Кънчев не може да се изкаже.

Но пък коментиращите вземат по 500 лева на предаване и това явно е добър стимул за разбирача на всичко да си стои кротко на диванчето и да прбира по пет стотака за изгубеното време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *