Край на драмата! Ето какво реши Александра за сватбата с Даниел Петканов:

aleks-svatba-2

След тежкия разговор с майка си снощи, моделката Александра Богданска сякаш се разколеба за сватбата. Родителите й застанаха твърдо против прибързания брак с лудия репортер и ги обвиниха, че се държат като 12- годишни. Но след като обсъди житейския казус с най- добрата си приятелка Миглена Каканашева и с любимия си Даниел, тя събра смелост и не се отказа от истинската сватба.

Докато попълваше документите за брак, Александра взе и друго важно решение – че иска да приеме фамилията на Даниел и да се откаже от моминската си. Тя заяви на избраника си, че се отказва да е с двете фамилии – Богданска – Петканова. Искала да си смени фамилията, за да започне на чисто и да се прероди като госпожа Петканова. Лудия репортер пък се разтопи от решението й.

aleks-svatba-1

До последно повечето съквартиранти не предполагаха, че ще има истинска сватба в къщата. Джулиана Гани изпадна в екстаз, че ще е истинска кума. А Мегз ши цяла нощ булчинската рокля за най- добрата си приятелка. Дизайнерката призна, че никога не е виждала Александра толкова щастлива, а двете са доста близки извън къщата. Моделката й призна, че за първи път в живота си прави нещо, което наистина иска, а не само защото трябва да отговори на очакванията на някого.

Минути преди самата церемония, Биг Брадър привика булката в изповедалнята, за да я попита още веднъж дали е сигурна, че иска истинска сватба. Александра потвърди, че иска да се омъжи официално за Даниел Петканов и изфуча от изповедналнята, за да го направи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *