Годеж в „София ден и нощ“! Ето коя дама получи предложение за брак!

sofiia-den-i-nosht

Една от най- обичаните героини в „София ден и нощ“ получи предложение за брак. Риалити сериалът отново нажежи емоциите с изненадващия годеж!

На фона на драмата със забременялата тийнейджърка Симона и напрежението, които внесе сред героите, предложението за брак дойде като глътка свеж въздух.

Рая най- неочаквано получи годежен пръстен от възлюбения си Светльо. Красивата танцьорка вече беше изгубила надежда, че връзката им ще просъществува, но получи неочакван сюрприз. Рая беше на ръба да изгуби любимия си, но щастието най- после дойде и за нея.

sofiia-den-i-nosht-1

Тийнейджърката Симона обаче за първи път се сблъска с реалния свят. Бременната ученичка дори не знае кой е бащата на детето. Пред Боби Симона каза, че вероятно е Тома или Асен и го лъже, че с Дани са се пазили. Подозренията обаче падат именно върху него.

Така или иначе, Симона е категорична, че иска да си отгледа детето и няма никакво намерение да прави аборт, въпреки че майка й настоява за това. Бременната тийнейджърка предпочита да остане при баща си и да гледа бебето именно там.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *