Ето коя е истинската Софи от „София ден и нощ“ + СНИМКИ:

 

sofia-den-i-nosht-sofi-5

Софи от „София ден и нощ“ и извън екрана е същата зряла жена с борбен и открит характер, но и с детската искра в себе си.

30- годишната Валерия Иванова дава живот на малкия екран на бунтарката София. Героинята й е сред най- обичаните в сериала. Вероятно припокриването между актриса и екранен образ е толкова органично, защото и двете са в приблизително един и същи етап от живота си. И двете търсят повече стабилност и мислят за създаване на семейство.

sofia-den-i-nosht-sofi

Също като екранната си героиня, Валерия не обича да се оплаква и да чака нещо наготово, а сама се боли за това, което иска. Актрисата изобщо не се е главозамаяла, а си остава все така земна.

sofia-den-i-nosht-sofi-4

Валерия е много истинска и цени наистина стойностните неща в живота. Обича да природата, обича да се забавлява с приятелите си.

sofiia-den-i-nosht-4

Въпреки натоварените снимки, се чувства щастлива, защото много обича колегите си и истински се забавлява по време на работа.

Валерия съжалява единствено, че навремето не послушала актьора Виктор Калев, който я насърчавал да кандидатства в НАТФИЗ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *