Богатият италианец изгонил Алекс Богданска! Моделката играе театро с бившия за някой лев отгоре!

aleks-bogdanska-1

Скъсала ли е Александра Богданска с богатия италианец Макс, с когото сложи рога на Даниел Петканов преди година?

Този въпрос си задават зрителите, откакто моделката показа жестока ревност към бившия си заради други жени от къщата, които си общуват с него. По тази причина Александра хладнокръвно изхвърли на номинации фолк певицата Мария и предизвика първия сериозен конфликт в къщата.

В последния епизод тя не скри, че е много щастлива от факта, че Даниел все още я намира за най- красивата и най- желаната от него жена. Той едва прикрива, че все още я обича и дори призна, че може отново да се влюби в нея покрай съвместното им съжителство в къщата на „Вип Брадър“.

Александра Богданска пък започна да се замисля дали не е останало в нея, някъде дълбоко скрито, любов към бившия й приятел, който я омаскари брутално пред цяла България миналата година.

aleks-dani-1

Но какво се е случило с красивия и богат италианец – дали не са се разделили, питат се зрителите. Той е мъжът от фаталната снимка с пръста, пъхнат в устата на моделката, която рогоносеца Петканов разпространи из социалните мрежи.

В началото на лятото Александра показа как събира тен в Монако заедно с италианския бизнесмен. Изфука се, че е била на най- яките партита на баровските яхти, които той отдава под наем. Но от два месеца моделката не е показвала никакви кадри нито с него, нито от Монако.

Други зрители пък негодуват, че за някой лев отгоре, бившите гаджета са се навили да играят театро и да нажежат интригата още от старта на „Вип Брадър“. Мнозина се питат: как така Александра му прости, след като я направи за резил пред цяла България? А той как все още може да я обича, след като му сложи рога до небето?

Отговорите със сигурност ще станат ясни съвсем скоро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *