Бащата на Александра Богданска влезе в къщата! Ето какво се случи:

Безспорно най- емоционалният момент за сезона на „Вип Брадър“ беше срещата на Александра Богданска с баща й. Моделката се ожени за Даниел Петканов, въпреки категоричния отказ на родителите й да отидат на сватбата им.

В последната мисия за сезона всички съквартиранти трябваше стоически да издържат на срещата с най- близките си хора, без да имат право да мърдат или да говорят. През целия ден родители, деца и съпрузи влизаха един по един в къщата.

И докато всички се радваха, че виждат близките си, само Александра Богданска трепереше от страх. Тя беше убедена, че родителите й няма да дойдат да я видят, защото са бесни заради сватбата с Даниел. След всяка емоционална среща на съквартирант с негов близък, моделката ставаше все по- тъжна и все по- трудно овладяваше плача си.

За нейна огромна изненада обаче, баща й се появи в къщата. Още щом го видя да влиза в помещението, сълзите й започнаха да текат. Той веднага я прегърна и целуна, за да я успокои. И поздрави зетя! Бащата на Александра призна, че не дошли на сватбата, защото така и не разбрали, че е истинска. Иначе, нямали нищо против зетя и даже много му се радвали.

Биг Брадър направи момента още по- специален, като подаде сигнал, че съквартирантите могат да се раздвижат и да говорят. Даниел Петканов поиска официално ръката на Александра от баща й и най- после младоженците получиха така жадуваната благословия. Всички съквартиранти избухнаха в плач, защото преживяха заедно с моделката голямата драма с неодобрението на родителите й за сватбата с Даниел.

Александра най- после си отдъхна, а камъкът от сърцето й падна, което веднага си пролича на лицето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *