Шок! Шеф Манчев окраде Паша Христова!

шеф манчевШеф Манчев не се посвени  и „сготви“  гласа на Паша Христова и любимата на всички българи песен „Една българска роза“ на аванта.

Безумно доскучалото на зрителите предаване  „Кошмари в кухнята“ този път бе снимано в битов ресторант в Бояна, където естествено, нещата не вървяха и Манчев трябваше да ги оправи. Този път се опита да разнообрази сюжета и освен задължителното отпушване на мивки и боядисване на стени, той извика и  готвача на Тато – бай Данчо.

Обаче отнесен да върне зрителите във времето на  соца, пусна на ощастливения екип песента  „Една българска роза“, без да се сети, че хитът има  уредени авторски права и с него не може да се озвучава нито една комерсиална продукция, без на наследниците на композитора Димитър Велчев  да бъде платено.

Те дарявали безвъзмездно  шлагера на млади таланти и различни състезателни програми, давали я и на празници на различни градове и други обществени мероприятия, но ако някой се опитвал да печели рейтинг и зрители чрез нея, трябвало да си плати.

Манчев кошмариМанчев и екипът му не знаели този факт, пък били свикнали да взимат, а не да дават, защото предаването се самофинансира и изобщо не им мигвало окото да ползват българска музика и да озвучават с нея всяка иновирана кръчма.

Запитани дали ще има последствия от наглата им кражба, Манчев и хората му отговорили, че се били извинили на наследниците на Димитър Вълчев.

С извинения обаче подобни неща не се разминават и екипът трябва да се бръкне и да си плати. А после да внимава какво използва в предаването, защото в кухнята дори черпаците не са безплатни.

Зрители пък се питат след всеки епизод този няма ли да е последният и докога ще гледат едно и също. Занемарена кръчма, мързелив персонал, тюхкащ се собственик, мръсотия и апатия, а след появяването на известния готвач, започва мъмрене, търкане и смяна на кухненското оборудване и покривките.

Накрая той дава два свои рецепти, канят приятели да хапнат безплатно в обърсаното от паяжини заведение и за финал им пускат по една песен.

Скучно и нелепо. Но нали е продукция на Нова тв. зомбирани хорица продължават да я гледат, макар й рейтингът й да е стигнал дъното.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *