Смях! Мара Отварачката втора по хубост във Вип Брадър!

Мария ревюОще една уж весела игра на Биг Брадър успя да скара виповете или по-скоро випките.

Понеже засега се карат само мъжете, а жените гледат сеир отстрани, продуцентите решиха да скарат и дамите. По примера на древногръцката богиня на раздора Ерида, която метна ябълка с надпис „за най-красивата“ и скара красавиците в митологията, така и продуцентите организираха конкурс „Мис ВИП Брадър 2017“ и оставиха нещата да се развият на собствен ход.

Дамите се стараха дълго да изглеждат умопомрачително. В действие влязоха гримове, кремове, сенки, руж, гребени, тушове и други оръжия. Мегз си спретна даже рокля от чаршаф, за да изглежда оригинално. А Сашка Васева се появи по бельо с черно неглиже отгоре, за да наблегне на краката си и най-вече на глезените. А Джулиана Гани направо навря силикона си върху масата на журито.

Мъжете обаче действаха стратегически. Те не преценяха коя е най-красива, а коя е най-неконфликтна и няма после да им трие сол на главата.

Мария банскиЩат не щат, те поставиха на първо място Енджи Касабие, защото наистина беше най-стилно облечена и има хубаво тяло.

На второ място обаче, внезапно се озова Мара Отварачката, която с недотам дългите си крачета, едва се изкатери на стълбицата и то с чужда помощ. Професионалната моделка Александра Богданска остана трета, тъй като едва ли ще вдигне скандал на някого.

Това предизвика порой от сълзи и сополи у Джулиана Гани, която с часове плака, че не се е класирала. Те ме подцениха, те се подиграват с мен, аз на всеки конкурс се класирам на първо или на второ място, изхленчи силиконката и намери място в обятията на Антон Стефанов.

Джулиана ревМрежата зажужа от коментари по адрес на Мара. Мнозина се запитаха страхуват ли се от нея в Къщата и с какво ги държи, та мъжете я избраха за мис. Тя няма нито необходимата височина, нито блесна с тоалета си.

Сашка Васева пък, която също си повярва, че е най-красивата, изръмжа : „Пак се продадохме на арабите!“  А Енджи вече си създаде един куп врагове заради титлата.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *