Сериалът „Фалшива принцеса“ – какво предстои да се случи. Виж тук:

фалшива принцеса
* Первин заблуждава Джейлян, че е болна. Джейлян я забелязва в ресторант и разкрива лъжата й. Керем решават да скрият от Первин, че къщата й е обявена за продан. Орхан купува имота и настоява Первин да напусне имението. Джейлян посещава Орхан с молба да се откаже от плана си за отмъщение. Той й поставя ултиматум – да се раздели с Керем или холдингът „Акдаа“ ше фалира. Джейлян решава да отблъсне Керем с поведението си. Керем помага на Виждан да възстанови ръкописа на книгата си и да я издаде.

* Зерин се зарича завинаги да отстрани от пътя си Емине. Шейма продължава за Париж за да продължи следването си. Зерин се опасява, че Туфан ще възобнови връзката си с Емине. Шейма се сбогува с баща си и му пожелава щастие в личния живот. След разговора им Туфан моли Емине за прошка. Тя приема извинението му. Орхан предлага брак на Джейлян. Ако даде съгласието си Керем ще запази холдинга.

* Бабата на Джейлян от Кайро я издирва, за да й предостави наследството. Седат признава чувствата си пред Джейлян. Гюлсюн подслушва разговора им и го прогонва от дома си.

* Джейлян приема предложението на Орхан за брак. Виждан предлага на Джейлян синът й да замине заедно със Су за Америка. Джейлян твърди пред Керем, че вече не го обича. Первин и Омер си припомнят миналото. Седат се противопоставя Али да отпътува от Турция. Джейлян се съобразява с желанието на бащата. Джейлян напуска работата си в хотела.

* Туфан урежда кредит, който ще спаси холдинга от фалит, но Керем е изгубил интерес към бизнеса. Керем става свидетел на прегръдка между Джейлян и Орхан. Джейлян убеждава Орхан да се венчаят със скромно тържество. Танкут предлага на Селда да се оженят. Тя се съгласява.

* В деня на сватбата Емине споделя с Керем, че Джейлян се омъжва за да го спаси от банкрут. Без да съобщят на близките си Танкут и Селда сключват брак. Бабата на Джейлян прекъсва сватбената церемония точно преди внучката й да даде съгласието си. Обявява пред всички, че Джейлян е нейната наследница. Пред щастието на Керем и Джейлян вече няма препятствия. Те поемат към общото си бъдеще.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *