Сериалът „Пътеки към щастието“ – Как ще се развие действието по-нататък! Виж тук:

Арнав разобличава Шиам!

пътеки към щастието

* Шиам изисква доказателства, с които Куши и Нанд да подкрепут обвиненията си. Нанд иска да покаже пред семейство Райзада съдържанието на флашката в медальона на Шиам. Оказва се, че Шиам го е подменил. Куши е изгубила документите за развода с Анджали, които Шиам е подписал. Шиам твърди пред роднините на Анджали, че Куши е правила опити да го съблазни. Паял разкрива пред всички, че Шиам се е сгодил с Куши, заблуждавайки близките й, че е ерген. Шиам отрича. Призовава Арнав да го подкрепи. Арнав потвърждава думите на Куши. Анджали припада. Арнав влиза във физическа разправа с Шиам.

* Девиани изразява пред Арнав съмнение, че Шиам го е заблуждавал толкова умело. Арнав й разказва как е станал свидетел на обяснението му в любов към Куши на сватбата на Акаш и Паял. Анджали отказва да се храни. Посещава лекаря си за да извърши аборт. Той отказва да й съдейства. Анджали решава сама да се освободи от детето. Арнав я открива и я възпира. Афектираният Арнав обвинява Куши за състоянието на сестра си.

пътеки към щастието

* Куши прави опит да напусне имението, но Арнав я задържа с предупреждението, че срокът на договора им не е изтекъл. Без да го предупреди Куши се отправя към дома на Мадхумати, за да отпразнува рождения си ден. Арнав я открива там. Мадхумати го упреква, че е забравил за празника на съпругата си. Арнав поръчва рози за Куши, но Анджали ги открива и решава, че са изпратени за нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *