Сензация в къщата! Влезе гаджето на Емануела!

Гаджето на Емануела Мартин Николов – Елвиса , влезе в къщата на „Вип Брадър Мост Уонтед“ по време на снощното издание. Изненадата беше огромна най- вече за самата фолк певица, тъй като тя призна в предишни епизоди, че не знае дали той я обича, както тя него.

През последните месеци връзката на Емануела и Мартин е на приливи и отливи. През пролетта двамата се сгодиха, а само месец по- късно фолкаджийката заяви, че са разделени и сватба няма да има. Тя разкри, че причината за обтегнатите им отношения е нейната кариера, свързана с постоянно пътуване и участия посред нощ.

Още с влизането си в къщата, Мартин се закани на гримьора Цецо Андреев, който обвини Емануела, че „развела целия свят“. Фолк певицата и възлюбеният й се познават още от деца и винаги са били приятели. Но след като той се разделя със съпругата си, с Емануела се сближават повече от приятелски. Мартин е категоричен, че вече е бил разделен с жена си, когато с певицата станали интимни и затова е бесен заради нападките срещу нея, отправени от гримьора.

Емануела и Мартин

Мартин остава в къщата като гост- звезда – засега не е известно за какъв период. Той няма да участва в мисиите и номинациите.

За Мартин е известно, че е сред малкото професионални играчи на покер у нас и е собственик на известно столично заведение. Той е от много богато семейство – майка му е известен столичен нотариус, а баща му е заемал висш държавен пост.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *