Мария замята гюбеци в Къщата! Това ли е грижата й за авторитета на Марая?

Мария гюбекЧе Мария е сред най-мразените съквартиранти в Къщата, е повече от ясно.

Това се вижда не само по реакциите на останалите брадъри, но в страницата на предаването във Фейсбук.

Там Отварачката е  атакувана непрекъснато от хиляди недоволни от наглото й държание  зрители. Тя ги дразни непрекъснато с арогантно поведение, постоянно наливане с алкохол от сутринта, неизменната цигара в устата си и постоянното каканижене и поучаване на другите.

От устата й капят лъжа след лъжа и човек не знае кога говори истината и кога си лъска имиджа, за да се прави на моралистка. Мара и морал са две различни понятия, но  самата тя не го съзнава.

Мария маса гюбециПреди седмица в шоуто избухна  скандал, тъй като тя отказа да танцува в  благотворителната игра на Големия брат. Фолкаджийката се аргументира, че не желаела  дъщеря й да я гледа как върти ханш по телевизията, макар че  цяло лято обикаляше чалготеките по сутиен и фриволна поличка.

Мария извади неочаквано чувство за достойнство и даде на продуцентите  3 000 лева, с които се  откупи да не участва в танцувалната игра. Някои жени се трогнаха и си казаха – това е майка на място, грижи се за имиджа си, за да не наранява детето си.

Мария пушиСамо няколко дни по-късно обаче, тя забрави за Марая и родителската си гордост и разкърши задница върху кухненската маса, където бе качена от Цуни. Припявайки си мазни маанета, тя затанцува кръшен кючек, без да се сети за камерите и детето си.

Цуни пък упорито я преследва в Къщата, защото фолкаджийките му действат като червен плащ на бик и е решил, че тя ще е следващото му завоевание.

Мара обаче си търси милионер, а не жиголо, но въпреки това насърчава мераците на Цуни, за да покаже на зрителите колко е желана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *