„Малката Джулка“ се удави на края на Дунава. Вижте как се изложи на финала!

Джулиана Гани се оказа много по-амбициозна и много по-злобна, отколкото зрителите си мислеха.

Силиконовата мадама се скара с най-добрата си приятелка в Къщата – Енджи Касабие. Причината беше, че ливанката е номинирала за най-достойна за спечелване на предаването Маргарита Хранова.

„Защо тази баба, а не мен? Толкова ли си сляпа? Какво е направила за нас, с какво се е отличила“, беснееше Гани.

Защото е известна, защото я уважавам, защото ни готви, защото утешава всички, не се е скарала с никого и се държи достойно, отговори Касабие. За нейните 65 години е непосилно, но тя участва във всяка мисия, прави лицеви опори, играе таекуондо и даже тренира във фитнеса.

Така ли, избухна Джулиана. Тя ме нагруби, а ти не ме защити. Криеш се като някоя мишка в ъглите, за да допълзиш до финала. Това предаване трябва да бъде спечелено от млад и харесван човек, а не от някаква социалистическа певица, която никой не я помни.

След това Силиконовата бомба в знак на протест излезе от луксозната спалня на Енджи, изнесе целия си багаж, по-скоро накара мъжете да й го изнесат и се подмаза на шеф Петров, че отивала да спи при него, защото й е приятел. Ела, ела, поощри я шефът, който налива масло не само в манджите, но и във всеки нов скандал.

Досега зрителите не знаеха, че пловдивската силиконка иска да спечели предаването и да се окичи с още една титла. И това за нея е въпрос на живот и смърт. С лека ръка тя смачка приятелството си с диетоложката. Обвини я, че се гримира по цял ден, наговори й грозни думи и я остави разплакана и сама.

Джулиана иска да е любимата звезда на България, но бърка. Разглезената изкуствена красавица може да е любимка на мъжа си и на част от мъжете, но на България – абсурд.

Но няма кой да й каже и тя смята, че победата й е в кърпа вързана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *