Луиза Григорова вдига сватба с бившия на Елена Петрова

ЛуизаТежка сватба ще вдига крехката актриса Луиза Григорова.

Подвизаващата се в момента като доктор Добрева в сериала „Откраднат живот”  съвсем скоро  ще каже „Да” на режисьора Мартин Макариев, ухажван от много актриси и желан като много добра партия.

Двойката се заформи преди две години и за учудване на всички не беше мимолетна връзка, а постепенно и за двамата се оказа голямата любов. В началото всичко започнало като на шега. Те решили да изживеят една страстна любов, но постепенно чувствата им се задълбочили. Луиза направи много жертви за любимия си. Бившата половинка на Явор Бахаров доста трудно се отказа от предишния си начин на живот – запивки в барове до сутринта и от време на време подкрепа със забранени вещества за забавление.

В името на любовта тя тръгна само по сериозни партита и то придружавана от любимия си.

Макариев е явно фатален мъж, щом втора актриса пада в краката му. Преди години Елена Петрова заряза богатия си гръцки съпруг и близнаците си и изживя бурен романс с режисьора. Тя настояваше за брак и деца, но точно това ги скара. На Мартин никак не му се искало да се обвързва при това с жена с „багаж“ и я отряза, а Елена още не може да го преживее.

С Луиза пък станало обратното. Той настоял за сватба, а тя след известно колебание приела. Двойката вече реди гостите и поканите и даже мечтае за дете. Режисьорът има едно от предишен брак, а Григорова се грижела добре за него. От това той отсъдил, че ще е добра майка и паднал в краката й с пръстен в ръка.

Луиза целувкаЛуиза била много щастлива и поласкана от предложението, тъй като Макариев бил против сватбите и обвързването, след първия си несполучлив брак. Но решил, че актрисата е жената за него и купил пръстена.

Григорова се похвалила на приятелки, че той иска от нея и дете и че тя е готова да му роди.

От мъка Елена Петрова започнала да ухажва бившия си съпруг и да настоява да се съберат отново. Доскоро тя се надявала, че връзката на режисьора с дребничката моделка е просто увлечение и той ще се върне при нея, но след годежа била попарена от мъката на отхвърлената жена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *