Какво ще се случи в сериала „Моята карма“! Виж тук:

моята карма сериал* Тапася открива дрехите и бижутата на Малвика – починалата съпруга на Ратхор. Тя ги облича и разпитва Ратхор за Малвика. Ратхор я моли да свали накитите и афектиран напуска дома им. Вийр съобщава на Ичха, че ще се заавърне от Англия за рождения й ден, а преди това ще получи подарък от него по куриер. Ичха облича дрехата, която получава, но се оказва, че я е изпратил Ванш. Вийр се появява в дома на Бундела. Ичха го моли да изгони измамника, който се представя за Ванш. Вийр твърди, че разпознава в негово лице починалия си брат.

* Тапася преглежда в библиотеката архивни вестници и открива, че първата съпруга на Ратхор е загинала в пожар, избухнал в къщата му. Ичха усеща, че Вийр крие тайна и го упреква в неискреност. Вийр й признава, че е получил анонимно обаждане със заплаха, че ако изобличи мошеника, Канха и Мукта ще пострадат. Ичха настоява да се обадят в полицията. Вийр убеждава Ичха да се преструва, че вярва на Ванш. Вийр е сигурен, че измамникът е изпратен от друг човек, който ще направи опит да им навреди.

* Ванш предупреждава Чанда, че ще разкрие пред семейство Бундела кражбите й ако не му помогне отново да спечели сърцето на Ичха. Чанда го съветва да поднесе подарък на Ичха. Каса се застъпва пред Умед за Ванш. Балдев обявява, че приема Ванш за свой внук с право върху наследството му. Умед още веднъж подлага Ванш на изпитание – той трябва да се подпише с почерка на сина му. Ванш успява да се справи с предизвикателството.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *