Ето кои Звезди влизат във Вип Брадър: Мост Уонтед!

След броени дни приключва злополучният сезон на „Вип Брадър“ 2018 и стартира „Вип Брадър: Мост Уонтед“ с участници от предишни издания на шоуто. Продуцентите са поканили едни от най- колоритните звезди, прекрачвали вече прага на къщата.

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз влиза отново в шоуто след миналогодишното си участие във „Вип Брадър“. Тогава тя вдигна до небето рейтинга на шоуто и продуцентите се надяват отново да повторят успеха си с нея. Особено след издънката с тазгодишния сезон на „Вип“- а, който свършва с цяла седмица по- рано от предвиденото заради слабия зрителски интерес.

В „Мост уонтед“ влиза и скандалната тв водеща Албена Вулева. Тя направи запомнящо се участие във „Вип Брадър“ преди три години и сега със сигурност ще го повтори.

В къщата отново влиза и Жени Калканджиева. При първото си участие в шоуто, тя беше със съпруга си Тачо. Тогава в къщата беше и бившата му любовница Зорница Линдарева. Сега Жени влиза сама, но със сигурност няма да е от хората, които ще се спотайват по ъглите.

Силиконовата бомба Джулиана Гани също ще бъде част от „Мост Уонтед“. Миналата година тя влезе като прясна младоженка в къщата на „Вип Брадър“, а сега – като прясно разведена. Всъщност, не официално, тъй като бившият й съпруг Станимир отказва да подпише документите за развода.

Упорито се говореше, че шеф Боян Петров също ще участва в „Мост Уонтед“, но той опроверга информацията. Фолк певицата Мария също отрече, че ще влиза отново в шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *