Всички треперят от Евгени Минчев! Вижте с какво ги държи ватманът:

Евгени шапкаЕвгени Минчев е успял да взе страха на целия така наречен български елит и никой не смее да каже дума срещу него. Самовлюбеният и нахален ватман върти всички на малкия си пръст и се наслаждава как останалите раболепно навеждат глави.

В новото издание на „Черешката на тортата“ той спука участниците от критики и подигравки, изгаври се с тях, а те вместо да му се противопоставят, му подариха титлата, давайки му най-високите оценки.

Вечерята на Кали, за която певицата се блъска цял ден, нарече селска и претрупана. Направила десет неща, пльоснала ги на масата и смята, че ще ни впечатли. И докато все пак спести на Кали останалите обиди, към Кобилкина беше зъл и безпощаден. „Безлично антре, скучен хол, маса като тезгях, намятани по нея ястия, които не си подхождат тематично едно с друго, кюфтета като трици, ужасна вечеря, на която никога няма да призная, че съм бил! А домакинята – облечена с неподходяща рокля, сякаш ще ходи на бал. За домакинята ще разказвам, но за вечерята- не“, каканижеше мнимия пазарджишки лорд.

Дидо от Д2 също мина под ударите на лорда. Чушките в салатата били много, предястията малко и неподходящи, а на всичкото отгоре безсрамно се целувал с младата си съпруга, което било израз на лошо възпитание.

Евгени масаСамият Евгени обаче поднесе вечеря, която може да спретне всяка непретенциозна домакиня. Купи готови колбаси и сирена и ги наряза за мезе, а приятелката му – нотариус, забърка италианска паста с четири вида сирена, която изстина и беше почти негодна за ядене. Минчев наряза малко кашкавал и хляб и с това се изчерпа работата му в кухнята. Където пък работеше с бомбе и папийонка.

За сметка на това се спука да се фука с кичозния си дом, с мебелите в стил английско-френска аристокрация, ваната с позлатени крака, спалнята с позлатена рамка на стената, златната си чешма и скъпия роял, на който се престори, че свири. Но никой не посмя да гъкне нито срещу необичайния кич, нито срещу студената храна. И му дадоха най-високите оценки, за да го омилостивят.

Евгени пианоВсички треперят от ватмана, защото той има жълти медии под ръка и винаги може да съсече когото си поиска. Или с рубриката си модна гилотина, или като пусне грозен слух за някого и му измисли срамен прякор. И унизително му се подмазват, което го кара да се чувства крал и наистина да ги посича с поразяващата си уста, без значение дали са му направили нещо лично, или просто така – за кеф.

А най-фалшивият и незаслужен  приз за „Черешката“ отиде в колекцията на един ватман, кичещ се с титлата лорд.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *