Топ 4 съвета за взривяващ секс

Нови предизвикателства за невероятно кипящи чувства

съвети за сексуално щастие

Секс листинг

По всяка вероятност имате списък с неща, които искате да постигнете в своя живот: да си купите нова кола, къща, поне веднъж да видите пирамидите и т. н. Сексперти съветват да извадите и вашите еротични желания наяве, защото когато ги видите написани на лист хартия, ще ви бъде много по – лесно да ги сътворите. Просто опишете за какво мечтаете и споделете горещия списък с партньора си, като му дадете възможност и той да внесе своята доза разнообразие. След това просто пристъпвайте към действие – няма защо да чакате повече.

Направете го след тренировка

Защо да не продължите тренировката, след като излезете от залата за фитнес? Изследване на списанието за Сексуална медицина в САЩ установи, че желанието за секс при жените се увеличава с невероятните 150% след само 20 минути кардио упражнения. Възползвайте се от тази чудесна възможност, без да губите никакво време. След края на тренировката скочете възможно най – бързо в колата, хвърлете си един душ и давайте газ.

Гледайте еротични филми

Друго изследване на Международната асоциация за борба с импотентността разкрива, че и двата пола могат да се възбудят силно от гледане на еротични сцени. Разликата между мъжете и жените обаче е, че първите се възбуждат от голата плът на изображенията, а дамите от сюжета на филма. Така че намерете си подходящо видео, което да съчетава горещи секс сцени и драматични психологически обрати с еротична насоченост.

Опитайте секс без задръжки

Ами понякога е необходимо да му отпуснеш края. Поне веднъж в месеца забравете за всичките си предразсъдъци и осъществете всичките си съкровени желания. Не се срамувайте от себе си и кажете на вашия човек за какво мечтаете. Подгответе се психически за първи, втори, трети оргазъм и не се страхувайте да ги изживеете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *