Как да направите еротичен масаж

Научете се да правите еротичен масаж, като се научите да минавате през по- малко ерогенните зони до най- горещите места

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- комплект“. ВИЖ ТУК:

масаж3

Искате да изненадате любими си мъж през уикенда? Отпускане и чувственост в едно- звучи като идеалната комбинация. С нашите кратки съвети ще успеете да изненадате партньора си с една много възбуждаща и отпускаща сесия. Това е прекрасен афродизиак, от който любимият ви ще остане очарован.

Подготвяне на атмосферата

Не забравяйте, че целта е да се отпусне, но също и да повдигнете либидото и да съживите еротичната сила във всяка точка от тялото му. Затова атмосферата е много важна. Изключете телефона, използвайте етерични масла, свещи или ароматни свещи, които ще създадат специална обстановка. Не пропускайте да си отрежете ноктите.

Използвайте масла, които да помогнат ръцете ви да се плъзгат по кожата му. Изберете натурални продукти, безмасаж химикали. Що се отнася до аромата, изберете по ваш вкус: червени плодове, кайсия, сладки бадеми, макадамия и др.

Светлината да е по- мека. Може да пуснете и отпускаща музика, с нежни мелодии, без пеене. Може да включите и някакъв оригинален елемент в масажа, като пера, например. Но ги използвайте преди маслата.

Ключови съвети

Първото нещо, което трябва да имате предвид, когато правите масаж, е че ръцете ви трябва да в постоянен контакт с кожата на любимия ви. Ако дори за малко вдигнете ръце, мускулите бързо ще изстинат, а ще се загуби и ефекта.
Трябва да докоснете всички части на тялото на половинката си, за да повишите градуса на настроението. Комбинирайте движения върху най- сексуалните ерогенни зони като допирате и не толкова чувствени места – в сексуален смисъл. Т.е., не се нехвърляйте веднага на гениталиите. Започнете от по- малко ерогенните зони като ръцете, главата, краката – не бързайте, но и не правете пауза. Завършвате в най- горещата точка.

Възбуждайте го малко по малко. За добрият еротичен масаж ви трябва време. Колкото повече време отделите, за да го сгорещите, по- грандиозен ще е финала. Към докосването може да включите и целувки.

Силната точка

Когато масажирате ръцете, главата, краката, минете на гениталиите. Може да използвате маслото и да го нанесете по скротума и пениса. Увеличете леко натиска в зоната на интимните части. Тези движение изискват повече овлажняване, така че гледайте да ви стигне олиото.

Има различни начини да масажирате интимните му места: хванете пениса му и го движете нагоре- надолу, с другата ръка хванете главичката и правете кръгови движения. Друг вариант е да хванете скротума и да го движите нагоре- надолу с една ръка, а с другата – да правите същото с пениса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *