5 причини да правим секс сутрин

Сутрешният секс е един от най- здравословните начини да започнете деня. Освен че разбивате рутината, има положителен физически и психически ефект. Ето пет причини защо е полезен сутрешният секс:

1 . Най- хубавият начин да започнете деня си. Правенето на секс ви гарантира, че следващите часове от деня ще се чувствате страхотно, тъй като освобождава хормонът окситоцин – известен като хормонът на нежността. Той ви кара да се чувствате още по- щастливи с партньора ви.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо. ВИЖ ТУК

Увеличават се нивата на тестостерон у мъжете, което контролира сексуалното желание. Сутрешният секс ви гарантира енергия през целия ден, а тялото и умът са отпочинали.

2 . Полезно е за здравето. Доказано е, че сутрешният секс засилва имунната ви защита, като предпазва тялото от инфекции и увеличава антителата.

3 . Без извинения. Ако и двамата ставате рано за работа, вземете заедно душ и го направете в банята. Ако ви е sutreshen-seksдомързяло вечерта, наваксайте си сутринта.

4 . На светло. Много специалисти смятат, че за да правите секс на дневна светлина, трябва да сте уверени в себе си. Ако все пак ви е срам, дръпнете завесите или пуснете щорите, за да ви е по- комфортно.

5 . Положителни фактори:

– Почивката е най- добрият афродизиак за сутрешен секс.
– Заради повишеното либидо, сте настроени за сбъдване на секс фантазиите.
– Изобщо не ви трябва алкохол, защото кипите от енергия, хормоните са в най- високите си нива, а кръвообращението е много силно.
– Заради повишеното ниво на тестостерона у мъжа, ерекцията е по- дълга.

Sex in the morning. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/IsOWb8ISJoY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *