5 причини да не правите секс с бившия

Въпреки че оргазмът може да си струва, по- добре се запитайте: Нужно ли ми е да правя секс с бившия?

sex-s-bivshiq

Разбира се, винаги ще искате да се припомните познатото, съществува доверие и ви е комфортно, но помислете два пъти преди да си легнете с бившето си гадже. Може да се окаже фатална грешка.

„ЕРЕКТИН МАКС“ – ЗА МОЩНА ЕРЕКЦИЯ И СТРЪВНО ЖЕНСКО ЛИБИДО

1 . Окситоцинът ще ви подведе. Когато сте интимни с бившия си, се отделя хормонът окситоцин, който развихря силни чувства. Докато правиш секс с бившия, страстта се увеличава и желанието да бъдете заедно. Нещо много опасно, ако не искате отново да сте разочаровани.

2 . Не можеш да вървиш напред, ако си вързана за миналото. Хората, които след любовна раздяла продължават интимните си отношения, още повече сексуалните си контакти, по- трудно напредват в личния си живот и в търсенето на по- подходящ партньор.

3 . Натоварва те емоционално. След като сълзите са отминали и вече не сте в траур заради раздялата, все ще се питате дали си струва или не да продължите отношенията си с бившето гадже. Ще се връщат мислите за това какво ти е причинил, за хубавите моменти, дали може да се промени в името на връзката ви.

4 . Връщат се напразните надежди. След секса с бившия, след цялата еуфория и освободен bivshокситоцин, ще решите, че нещата не са били толкова зле. Дори може да ви хрумне, че за да е стабилна връзката, сексът е решението, когато всъщност не е. Така само прикривате истината, която ще избухне в лицето ви. Помислете и върху това – има причина връзката ви да пропадне.

5 . Свикването с бившия ще предизвика хаос. Свикнали сте да нямате гадже, правите ежедневните си задължения без да мислете за него, да мислите какво прави той. Но след като правите секс, той ще започне да ви звъни отново, да ви пречи на работата, и пр.

Без значение колко е хубав секса с бившия ви, помнете, че е имало причина да се разделите. Много добре си помислете дали искате да си го причините отново. Не оставяйте хормоните да ви контролират.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *