Харесвате ли си …?

Невероятно, но факт – научете какво мислят жените за вагините си

лабиопластика

Тревожни факти за настроенията сред нежната част на населението разкри проучване на Международния комитет по акушерство и гинекология. Оказва се, че почти 90% от жените не харесват естествената си анатомия и мечтаят да се подложат на козметична операция не само за коригиране на бюста, но и на вагините си.

За изследването бяха поканени 970 жени на възраст от 18 до 30 години. На случаен принцип те били разпределени в три групи. На едните са предоставени снимки на хирургически модифицирани вагини, на вторите натурални такива, а на последните е дадена смесена селекция. Накрая всички участнички са помолени да селектират по 20 снимки на женски гениталии и да оценят вида им според собственото си виждане.

Изненадващо, но групата оценяваща хирургически променени „стажантки” дала най – висока оценка и повечето произведения на лекарите били оценени като „нормални”. В пълен разрез били оценките на втората група, които намерили натуралните органи за „ненормални и грозни”. Нещо повече – и трите групи почти единодушно заявили, че след пластичните корекции органите изглеждали хубаво, а преди това били ужасни.

Това би ни помогнало да обясним, защо лабиопластиката (процедура за корекция на срамните устни) набира все по – голяма популярност. Жените просто не се спират пред нищо – нито цената, нито болката може да ги уплаши. Статистиките ни показват, че за последните 10 години, хирурзите са извършили пет пъти повече лабиопластики”, казват от комитета.

За да намалят мераците на жените да режат където не трябва, медиците разкриват страшни данни. След лабиопластика идват цели купища страшни странични ефекти, сред които най – невинните са кървене и опасни инфекции. Казано по друг начин, мили дами, харесвайте се такива, каквито сте!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *