Три трика, с който да побъркате любовницата!

любимата звездна двойка

Доста представители на силния пол имат по една или друга причина, едно и също притеснениe, по време на полов акт, а именно, дали партньорката ще стигне  до връхната точка.

А от друга страна, когато дамата изкачи Монблан, веднага изскача друг неудобен въпрос, дали това не е случайност или наистина го бива в секса? Ето няколко малки трика, с който тези притеснения да отпаднат!

Секси аромат на мускус. Едно от най-силните сетива в човека е обонянието, особено що се отнася до любовната игра. Добре подбраният аромат на мускус, може силно да повдигне либидото на вашата приятелка. Освен това центровете на обонянието, секса и паметта в мозъка на човека се намират много близко един до друг, затова и аромата оставя най-силен отпечатък в съзнанието.

Загрейте и … краката. Колкото и да е странно, топлите крака карат дамата  да се чувства комфортно. Защото студените и крака са сигурен знак, че на нея и е студено факт, който автоматично намалява с пъти шансовете тя да достигне до оргазъм.

Помилвайте я от дясната страна на гръбначния й стълб. Може да е странно за мъжете, но нежното докосване с устни на дясната страна на гръбначния стълб може да повлияе страшно възбуждащо на вашата любима.

Жените много обичат гладенето по гърба. Ако направите това от лявата страна, уви няма да има ефект. Защото там е разположена логичната страна, която може да разубеди дамата да направи нещо.  И така мъже смело.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/x8XqXMJAYN0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *