Трите най-добри пози за невероятен секс!

Лошият секс е причина за 67 процента от разводите!

Студеното време навън предразполага към повече интимна близост с партньора, защото в леглото е определено по-топло и уютно, отколкото навън.

Няма значение какво предпочитание имате към любовната игра и какъв секс харесвате – бърз, бавен, нежен или груб, всеки един от нас има поне една любима поза.

Но това понякога си изиграва своята лоша шега, за това скъпи мъже, за да не ви вземат за скучни в леглото половинките, пробвайте в по- долу представената последователност трите задължителни движения за всеки мъж препоръчани от експертите:

Първо  –  орални ласки
Зоната на долу почти винаги е точен избор за начало на любовните ласки. Сложете жената да легне по гръб и я предразположете да се отпусне максимално. След това можете да й демонстрирате възможностите си и да ѝ подскажете в аванс, какво я чака по-късно, щом в началото е така.

Второ – действие
Тъкмо, когато вашата партньорка е съвсем близко до върха, време е за действие и се плъзнете между краката ѝ. Като през цялото време я целувайте нежни и страстно, прокарвайте ръце през косата или лекичко захапете долната ѝ устна. За да засилите въздействието можете да нейните крака около вас. Наберете ли „скорост”, време е за следващото ниво.

Трето – среща на моста
Плавно преминете към следващата поза и застанете на колене. Помогнете на дамата да вдигне леко  гърба си, прикрепяйки се с ръце и крака. Ръцете на жената трябва да обвият гърба ви, а краката ѝ попаднат от вътрешната страна на вашите. Позиция е идеална за стимулация на „мистичната„ G-точка, но за съжаление изисква много сила и издръжливост от страна на дамата.

Големият финал
Изправете се лекичко и дръжте глезените на дамата, защото така  контролирате темпото на акта. Тази позиция е перфектната за финала, тъй като е удобна за партньорката ви, а и предоставя великолепна гледка към нейното тяло.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CvsY_uvQsWk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *