Секс по български: Най-предпочитаните места за правене на секс у нас!

секс в кола

Жега е и много от нас, улисани в работата, през почивните дни искат да изпитат нови и нови усещания и прилив на адреналин. Така че някои хора скачат с парашут, някои се състезават с коли по улиците, а някои експериментират в секса и се опитва да „го правят“ по най-екстремните места.

Сега ще ви представим някои от най-предпочитаните места за секс от българите. Според едно неотдавнашно проучване, на повече от 11,000 българи на възраст 18-50 години, най-популярната дестинация за секс е … общественият транспорт! 49% от анкетираните споделят, че са правили секс по влакове, самолети, таксита и т.н. Между другото, повечето японци също предпочитат да правят секс в транспорта.

секс на полето

31% от анкетираните заявяват, че сексът в кола за тях е нещо обичайно, особено в по-топлите месеци. 17% са правили секс сред природата, 10% предпочитат баня или сауна и 4% са правили секс на стълбище или в асансьор. Според хората най-екстремните места за правене на любов са на пейка в парка, в тоалетната на клуба, в машината за моментални снимки, телефонна кабина,  в университета, слънчевите шезлонги на плажа, а някои са правили  секс през деня в морето, в масажна стая и джакузи.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/71bcakw2cjY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *