Сексът на обществени места стана мания! Най-странните места, на които двойки правят секс!

Секс на обществени места

Миналата седмица двойка шокира разхождащите се на плажа в Брайтън, правейки любов на пясъка. Но и други подобно на тях са били хващани, дори на по-необичайни места. Да видим някои от най-странните места, на които хората се отдават публично на своята страст.
Горе на кулата :часът- 15.31, а една двойка е много, много заета. Голите влюбени избрали 105 –годишната часовникова кула в Сидни, която се намира точно срещу голям търговски център, така че те двамата били страхотна гледка за минувачите.

секс на часовниковата кула

На моравата на Нейно Величество
През април 2009, мъж и жена били арестувани, след като ги хванали да правят секс на моравата на Кралицата в Двореца Уиндзор. Изненадани туристи, вместо да се наслаждават на английския следобед, станали свидетели на съблечената двойка на тревата, докато Кралицата била в двореца.
На магистралата при висока скорост
Норвежец бил хванат да прави секс с приятелката си, докато карал по магистралата с превишена скорост. Полицията засякла Маздата на двойката да се движи със 133 км/ч в участък за 100 км/ч и щом спрели колата се оказало, че пътуващите правят и нещо повече, освен да превишават скоростта. Полицаите били шокирани, защото жената седяла в скута на мъжа, докато той шофирал и осъществявал контакт в същото време.
На трамвайна спирка
Двойка били хванати с камера  да утоляват страстта си на трамвайна спирка. Операторът ги помолил да се облекат, но те продължили. Естествено полицията се намесила, закопчала ги и ги настанила в отделни килии за през нощта.

секс в телефонната кабинка

В телефонна кабина
Двойка била засечена да прави 40-минутен секс в телефонна кабина точно срещу съда в Брайтън през 2008 година. Влюбените изобщо не ги било грижа кой ги гледа.
В съда
Съдията Доналд Томпсън бил арестуван, след като се установило, че ползва пенис помпа, докато разглежда случаи. Според свидетели, той използвал помощното секс устройство, когато случаят е скучен или пък секси. Съдията бил осъден на 4 години.
В църква
Двойка в Чезена, Италия придали изцяло нова идея за преклонение пред Господ, когато се „свързали в съюз” в изповедалнята по време на утринната литургия. Полицията била извикана, след като вярващите чули стонове. Двойката, порядъчно почерпена, била обвинена в непристойно поведение и смущаване на религиозните функции. Но кои? се питаме ние
Върху полицейска кола
За някои хора сексът на публични места не е достатъчен. Те се нуждаят от по-силно преживяване – например секс върху полицейска кола, и то не каква да е, а с полицаите вътре. Двойка от Холандия направили именно това, а след това, се оправдали, че не забелязали намиращите се в колата полицаи. Те на свой ред излезли и любезно помолили двойката да спре и да отиде на друго място. Законът не забранявал правенето на секс върху полицейска кола, но постановява полицаите да бъдат на разположение, когато са дежурни.

В пилотската кабина

В пилотска кабина
През 1916 година първият записан случай на секс на високо завършил със самолетна катастрофа. Може би защото пилотът бил въвлечен в действията.
В банка
Французите са известни със своята страст, а една френска двойка не могла да се удържи, когато видели, че са сами в банката. Двамата били хванати от група тийнейджъри с мобилен телефон отсреща на улицата. Щом жената видяла, че ги снимат припаднала.
В училище
Училището е добре известна почва за завързване на опасни връзки, особено за двама учители, които правили секс пред охранителната камера. Точно това направил един женен диретор на училище в Северна Каролина, и то не един, а много пъти с различни жени. Той добре решил да го прави при закрити врати, но не съобразил да изключи охранителната камера, която гледала точно към бюрото му. По-късно видеото било разпространено и той , заедно с останалите „звезди” трябвало да си подаде оставката.
На работа
Една тиха английска нощ строител от Полша, работещ в детска болница решил, че стресът му е твърде много и трябва да разпусне. Точно под него се намирал Хенри – прахосмукачка с огромна нарисувана усмивка, на която никой не може да устои. Минаващата охрана видяла човека в екстаз и го помолила да се изчисти и да изчисти прахосмукачката преди напусне помещението.
В затвора
Затвора предизвиква нещастни образи, но нищо по- скандално от обществена защитничка в Сиатъл, която била хваната в сексуална връзка с трон убиец, когото представяла.
На релсите на влака
През 2008 година двойка от Южна Африка решили, че сексът върху релсите на влака е добра идея. Когато машинистът им извикал да се отместят, те предпочели да свършат, отколкото да си спасят живота.

секс в църквата

С невъодушевени предмети
Някои хора го правят, където могат, а данните показват, че сексът с невъодушевени предмети се случва много по-често, отколкото си мислим.
През март 2008 американец бил обвинен в непристойно поведение, след като съседът му го заснел как 4 сутрини подред прави секс с масата за пикник. Друг пък, през 2007 бил хванат в компрометираща поза върху своя велосипед.

На кран
Как ви се струва секс на подобна височина? Малко хора биха се решили. Но една двойка от Флорида се изкатерила на крана за да се отдаде на страстта си.

Трябвало да слязат разбира се, и се отървали само с предупреждение, тъй като кранът бил собственост на  таткото на младежа. Влюбените били помолени да бъдат по-дискретни за в бъдеще.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/q93UbUgn-Bo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *