Обръснатите мъжки гърди водят жените до оргазъм!

космати гърди

Добра новина за салоните за красота по света – жените наистина предпочитат мъже с гладки гърди, според проучване. Учените са сравнили привлекателността на мъжете преди и след обръсване на гърдите и са установили, че само 20 % от жените предпочитат космати гърди.

Все пак са озадачени защо толкова много жени харесват неокосмени мъже. Причината , поради която хората не са толкова космати, както най-близките до нас примати учудва еволюционните биолози повече от век.

Една от теориите е, че избирайки неокосмен партньор, жените се опитват да избягат паразити, които биха могли да живеят в космите на мъжките индивиди. Учените провели изследването в различни страни и помолили 161 туркини и 183 жени от Словакия да оценят атрактивността на мъжете с космати или голи гърди.

бръснати гърди

За да запазят вида на мъжете постоянен доколкото е възможно, те накарали участниците да се снимат от врата до кръста с космати гърди и после с обръснати. Установено било, че много малко жени харесват косматите гърди.

Екипът планира да проведе проучването в други страни, за да се установи дали културните различия оказват влияние. Предишни изследвания са установили, че жените в Китай, Нова Зеландия и Калифорния предпочитат обезкосмени мъже, а в Камерун – по-космати. Учените дори смятат, че това се определя от фазата на менструалния цикъл, като жените във фертилна фаза не харесват космите.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *