Лейди Гага и приятелят й поддържат страстта с виртуален секс по скайп

 

Лейди Гага с Тейлър Кини

  Лейди Гага ще е на секс пост в следващите 5 ме­сеца. Певицата ще е разделена с приятеля си – актьора от сериала „Дневниците на вампира“ Тейлър Кини, по време на цялото си световно турне, което продължава до октомври и ще мине и през България. Двамата влюбени все пак няма да оста­нат съвсем на сухо, тъй като ще си общуват интимно по интернет.

 Хитовата изпълнителка готви грандиозния си гастрол вече половин година и не смята да се разсейва с любовни трепети. Тя трябва да изнесе 61 концерта на 3 континента. Турнето й ще е с една единствена пауза от 9 юли до 14 август – датата, на ко­ято Гага идва у нас. В този про­междутък графикът на певицата също ще е запълнен с участия и промоции, но в Америка. Така че дори и тогава звездата не ще има време за половинката си. 

Лейди Гага

  За да държи страстта между нея и Тейлър жива, ексцен­тричната   изпълнителка е сложила в багажа си купи­ща еротично бельо. Преме­нена с прашките, сутиени­те и жартиерите, Гага ще се показва на любимия си пред камерата в интернет. Певицата не се притеснява да прави виртуален секс в скайп, издават познатите й.

 „Гага и Тейлър имат сил­на връзка. Той ще пътува при нея, когато може, но това ще е сравнително рядко. Снимките на сериала го възпре­пятстват  да е  близо   до изгората си постоянно, а и тя не иска да прекаляват  с интимните срещи. Все пак турнето й е изключително ва­жно. Скайпът е чудесно решение за нейния случай“, коментира пред британския таблоид „Сън“ човек от об­кръжението на звездата.

 Наскоро Гага заяви, че е адски щастлива в личния си живот. Тя разкри също така, че се надява да създа­де семейство с Кини и двамата да имат деца. Ексцентричната лейди вече дори била измисли­ла имена за бъдещите си отро­чета.

 

Подари коте на любимата си.

 Гага е намерила и друго ре­шение за самотните вечери на Тейлър Кини по време на турнето й. Певицата е взела на гаджето си коте, за да не му липсват съвсем ласките и гушкането. Самият актьор обо­жавал тези животни и обещал да се грижи за мацата с много любов. „Писаната не е от специ­ално селектирана порода, при­брана е от улицата“, уточняват близки на ексцентричната из­пълнителка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *